Kantoren

VanDoorne_FC_100mm.jpg

De 160 advocaten, notarissen en fiscalisten van Van Doorne worden erkend als toonaangevende experts, zowel op hun vakgebied als in de sectoren waarin zij opereren. Vanuit hun inhoudelijke kennis en brede ervaring denken zij graag met de cliënt mee. Zij begrijpen de context, zoeken door naar de vraag achter de vraag en herkennen gevoeligheden. Zo wordt niet alleen snel tot heldere oplossingen gekomen, maar wordt er ook naar duurzame resultaten gestreefd.

Van Doorne is een mensenkantoor, met persoonlijke aandacht voor de cliënt en voor elkaar. Het zorgt voor een no-nonsense aanpak en een laagdrempelige, open manier van werken, altijd in samenwerking met de cliënt. Die combinatie van hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid is wat hen onderscheidt. Van Doorne is al 85 jaar één van de meest gerenommeerde kantoren van Nederland. Hun cliënten zijn toonaangevende spelers in hun markten waar Van Doorne vaak al jarenlange relaties mee onderhoudt.

Daarnaast is Van Doorne dit jaar weer hoofdsponsor van het Symposium.


nauta.jpg

NautaDutilh is een internationaal kantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam. Het kantoor kent vanaf 1724 een rijke geschiedenis en traditie. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn zij een van de grotere, onafhankelijke advocatenkantoren in Europa. Bij het kantoor werken ruim 800 mensen.

NautaDutilh werkt in de juridische top en is nationaal en internationaal een unieke speler. Zij zijn betrokken bij baanbrekende zaken en ontwikkelingen. Om een voorbeeld te geven: in 1794 was NautaDutilh al betrokken bij het advies aan Nederlandse bankiers in onderhandelingen met de Amerikaanse regering over de financiering van de opbouw van Washington DC.

NautaDutilh is een full-service advocatenkantoor. De grote verscheidenheid aan juridische vraagstukken en hun rol bij complexe en minder complexe transacties maakt het werk veelomvattend en uitdagend. Binnen het internationale zakenverkeer bieden zij oplossingen die zowel lokaal als internationaal werken. Oplossingen met als basis vakkennis, ervaring en vindingrijkheid. NautaDutilh is van oudsher actief in verschillende sectoren en daardoor weten zij wat er speelt in de wereld van cliënten. In landen waar zij geen vestiging hebben, werken ze nauw samen met topkantoren ter plaatse.


logo_lexence.jpg

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht gericht op organisaties die actief zijn op de Nederlandse markt. De ruim 125 professionals van Lexence, waaronder 80 advocaten & notarissen, werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners. Zowel naar cliënten als naar de eigen organisatie werkt Lexence vanuit heldere waarden.

Lexence biedt haar cliënten hoogwaardige oplossingsgerichte juridische ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht. Lexence biedt haar mensen een inspirerende werkomgeving die permanente ontwikkeling mogelijk maakt. Uitstekende service, efficiënt werk, hoogste kwaliteit, gedeeld enthousiasme, persoonlijk initiatief en permanente groei staan hoog in het vaandel.

Lexence is een onafhankelijk kantoor dat waar dat zinvol is, samenwerkt met andere kantoren in binnen- en buitenland. Gezien haar onafhankelijkheid kan Lexence samenwerken met the right foreign firm for the job. Lexence kan daarvoor onder meer gebruikmaken van haar Meritas-netwerk, een hoogwaardig wereldwijd juridisch netwerk van onafhankelijke kantoren.


loyens.gif

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen de notarissen, advocaten en belastingadviseurs maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux. Daarnaast heeft Loyens & Loeff nog 7 vestigingen in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Bovendien onderhouden de 850 notarissen, advocaten en belastingadviseurs van Loyens & Loeff intensieve relaties met andere vooraanstaande advocaten- en belastingadvieskantoren in binnen- en buitenland.

In Nederland heeft Loyens & Loeff kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Oosterbeek (fiscaliteit). Binnen het notariaat kun je kiezen voor ondernemingsrecht en vastgoed. Ook hebben ze zowel in Rotterdam als in Amsterdam een team dat zich bezig houdt met het personen- en familierecht.dirk.png

Met kantoren in Nijmegen en Arnhem en ruim 260 medewerkers heeft Dirkzwager advocaten & notarissen op bijna ieder terrein specialistische juridische kennis in huis. Actuele kennis van wet- en regelgeving en jurisprudentie, natuurlijk, maar ook mensenkennis en kennis van de markten waarin haar cliënten opereren.

De cultuur is doelgericht en serieus, maar zeker niet saai of formeel. Hierdoor worden jonge ambitieuze mensen aangetrokken, waardoor kennis in huis wordt gehouden en deze optimaal wordt ingezet voor haar cliënten.

Dirkzwager deelt bovendien actief kennis en houdt de cliënt tijdens een zaak actief op de hoogte van alle juridische actualiteiten die belangrijk zijn voor zijn of haar ondernemerschap. Zo kan de cliënt in de toekomst dreigende problemen eerder signaleren en beter beslagen ten ijs komen, ook als de Dirkzwager advocaat of notaris even niet in de buurt is.

Wil jij ook jouw kennis komen ontwikkelen en delen, maak dan kennis met Dirkzwager advocaten & notarissen.


trip.png

Met tachtig juristen, verspreid over kantoren in Assen, Groningen en Leeuwarden, vormt Trip Advocaten & Notarissen de grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland. Trip staat midden in de Noord-Nederlandse samenleving en is vertrouwd met de noordelijke cultuur van nuchter pragmatisme en handen uit de mouwen.

De advocaten en (kandidaat-) notarissen zijn thuis in uiteenlopende branches en sectoren. Een inspirerende mix van aanstormend talent en senioriteit verleent de praktijk een bijzondere dynamiek. Het kantoor is thuis in het Nederlandse recht, maar ook in het internationale recht. Alle relevante juridische specialismen zijn aanwezig.

Trip Advocaten & Notarissen is werkzaam voor bedrijven en overheden, verenigingen, stichtingen, gezondheidsorganisaties en andere instanties zonder winstoogmerk, en – last but not least – particulieren. Zij verschaffen juridische adviezen op het gebied van bestuursrecht tot ambtenarenrecht, van arbeidsrecht tot insolventierecht, van informaticarecht tot milieurecht, van familierecht tot economisch strafrecht.
logo_pels.jpg

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn behoort tot de top van de advocaten- en notariskantoren in Nederland. Vanuit het kantoor in Den Haag zetten ruim 275 professionals zich in voor optimale service- en dienstverlening.Tot de 34 partners behoort ook de landsadvocaat.

Pels Rijcken biedt hoogwaardig juridisch maatwerk voor toonaangevende cliënten. Daartoe behoren van oudsher de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.

Pels Rijcken heeft een speciale plek in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van haar partners zelfs de landsadvocaat. Pels Rijcken haalt regelmatig de voorpagina. Niet vreemd, want ze doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. In deze kennisgebieden kun jij je specialiseren. Je ontwikkelt je passie voor juridische inhoud, want alleen zo kun je meesterlijke kwaliteit leveren.De-Haan-Logo-compleet.jpg

De Haan Advocaten & Notarissen is een kantoor met ambitie. In drie decennia evolueerde het kantoor van eenmansstrafrechtpraktijk naar één van de grootste juridische dienstverleners van ons land. We hebben met onze 160 medewerkers en 90 advocaten en notarissen een vaste plek verworven in de Top-20 van de grootste fullservice advocaten- en notarissenkantoren van het land (Stand van de Advocatuur).

Onze medewerkers zijn niet bang om durf te tonen en te strijden voor de belangen van hun cliënten. Vol passie en creativiteit wordt iedere dag vanuit acht vestigingen gewerkt. Hoewel onze oorsprong ligt in het noorden van het land, hebben wij ons ook in het midden (Zwolle) en westen (Almere en Schiphol) van het land gevestigd. Zo zijn we altijd dichtbij de cliënt.Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en bevinden zich door heel Nederland: van particulieren en eenmanszaken tot (overheids-)instellingen en bedrijven met meer dan 10.000 werknemers. Door onze moderne manier van werken en communiceren speelt geografische afstand geen enkele rol meer.

Dentons_nieuw.jpeg

Dentons in Amsterdam is onderdeel van het grootste advocatenkantoor ter wereld. Dentons biedt een aantrekkelijk nieuw en internationaal perspectief voor al onze collega’s en cliënten. Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is onze polycentrische benadering: we hebben geen wereldwijd hoofdkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur waarin je kan groeien en carrière kunt maken.

In Nederland bestaat deze cultuur uit gemotiveerde collega’s, inhoudelijke- en persoonlijke opleidingsmogelijkheden, verschillende commissies, de vrijdagmiddagborrel, fanatieke sportteams, een jaarlijkse ski-trip, een kerstfeest en nog veel meer.

Dentons staat voor diversiteit van onze collega’s, cliënten en van de gemeenschappen waarin we werken en leven. We bieden onze cliënten talent met verschillende achtergronden, uit verschillende landen, met ervaring vanuit verschillende rechtsgebieden, waardoor we in staat zijn om in vrijwel elke plek op de wereld een geschil te kunnen oplossen. Voor onze medewerkers willen we een omgeving creëren waarin plek is voor iedereen en waar we met respect met elkaar omgaan.