Mediacommissie

Mediacommissie 2023-2024

Helmich Heutink (2021) Praeses
Kaithlynn Pieters (2022) Abactis
Merle Meijer (2021) Algemeen lid
Veerle Anna Hof (2022) Algemeen lid
Henriëtte Mulder (2023) Algemeen lid
echte_foto_media_.JPG

De mediacommissie heeft een belangrijke verantwoordelijkheid: het vastleggen van de meest memorabele momenten tijdens verschillende evenementen, borrels en activiteiten. Met passie voor fotografie en visuele storytelling streven ze ernaar om deze bijzondere momenten op treffende wijze vast te leggen, zodat ze voor altijd gekoesterd kunnen worden.

Maar daar houdt het niet op! Als creatieve kracht achter de schermen draagt de mediacommissie ook bij aan de boeiende en aantrekkelijke inhoud van de Infonos, het verenigingsblad. Hieronder zullen de leden van deze commissie zich kort voorstellen: 


Helmich

Hoi allemaal, geen idee wie deze stukjes allemaal leest maar ik ben Helmich, volgende week word ik 23 en ik ben geboren in het prachtige Zwolle. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar aan het studeren, echter is het einde nog niet in zicht. Gelukkig is de studie Notarieel Recht de mooiste die er is dus kan ik extra lang genieten! Binnen Vevonos heb ik een jaar bij de activiteitencommissie gezeten (kleine so naar hen) en aankomend jaar heb ik de grote eer om mijn camerakunsten te vertonen bij de mediacommissie. Ik kijk ernaar uit!

Kaithlynn

Heyhoi, ik ben Kaithlynn en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit een dorpje rondom Hoogeveen. Ik ga naar het 2e jaar van de studie! Mijn hobby’s zijn klimmen, zwemmen en terrasjes pakken met vrienden. Dit jaar ben ik abactis van de mediacommissie en ik heb er heel veel zin in om met mijn commissie mooie dingen neer te zetten!Merle 

Hoi! Ik ben Merle, ik ben 22 jaar oud en ik rond dit jaar mijn bachelor af. Ik ben geboren en getogen in Zwolle, maar ik woon inmiddels al meer dan twee jaar in Groningen. In mijn vrije tijd ga ik graag borrelen met vriendinnen, wandelen in het Noorderplantsoen of lekker uitgebreid koken. Ik ben voorgaande jaren lid geweest van de Activiteitencommissie en de Symposiumcommissie, en ik kijk er erg naar uit om er dit jaar een gezellig jaar van te maken met de Mediacommissie!

Veerle

Hi! Ik ben Veerle, 20 jaar en kom uit een klein dorpje boven Groningen :) Dit jaar ga ik naar mijn derde studiejaar. Naast mijn studie ben ik actief mijn studentenvereniging en ben ik veel met vrienden te vinden. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen op de foto te zetten!