Mediacommissie

Mediacommissie 2022-2023

Josepha Bloemendal (2021) Praeses
Kelly van Nes (2022) Abactis
Sanne van Boven (2021) -
Nynke Ellen Smits (2022) -
Mette van der Bijl (2022) -
Mediacommissie.JPG

Kelly van Nes
Hé! Mijn naam is Kelly van Nes en ik ben twintig jaar oud. Ik omschrijf mijzelf als ambitieus en grensverleggend. Deze eigenschappen komen enorm van pas bij de studie. Aankomend collegejaar begin ik alweer aan het derde jaar van de bachelor. Een jaar geleden ben ik - vanuit Zwolle- naar Groningen verhuisd met mijn vriend en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Afgelopen collegejaar ben ik lid geworden bij Vevonos en ik heb hier geen seconde spijt van gehad. Ik kijk uit naar een nieuw collegejaar als actief lid bij Vevonos!

​​​​​​​Nynke Smits
Hey! Mijn naam is Nynke Smits, ik ben 21 jaar en zit in het derde jaar van de bachelor notarieel recht. In mijn vrije tijd houd ik ervan om de gezelligheid op te zoeken en vind een terrasje pakken dan ook geen straf. Verder vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan.
Onlangs ben ik in Groningen komen wonen en lid geworden bij Vevonos. Toen de sollicitaties voor een commissie bij Vevonos geopend waren, viel mijn oog al snel op de mediacommissie. Ik vind het heel leuk om de persoon te mogen zijn die de mooie momenten mag vastleggen zodat eenieder er nog op kan terugblikken.
Ik heb ontzettend veel zin in aankomend collegejaar en hoop er een mooi jaar met iedereen van te maken!

Sanne van Boven
Hey hoi! Mijn naam is Sanne. Ik ben eenentwintig jaar en ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Notarieel Recht. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan, waar ik graag een balletje sla. Toch is mijn grootse hobby lezen. Mijn favoriete boeken zijn: het weeshuis aan de azuurblauwe zee en de zeven echtgenoten van Evelyn Hugo. Ik ben lid geworden bij Vevonos voor de leuke activiteiten en de gezelligheid. Het lijkt mij erg leuk om foto’s te maken van alle activiteiten en ben daarom lid van de Mediacommissie. Ik hoop jullie snel te zien op de activiteiten of in de collegebanken!

Josepha Bloemendal
Hee! Mijn naam is Josepha Bloemendal, ik ben 21 en zit nu in het derde jaar van de bachelor Notarieel recht. Dit is het eerste jaar dat ik actief ben bij Vevonos, dat bevalt me tot nu toe erg goed! Daarnaast ben ik lid van Gyas en daar elke week wel in de boot te vinden. Ook eet ik elke donderdag samen met mijn ploeggenootjes en gaan we daarna altijd met z’n allen de stad in. Verder houd ik van hardlopen en schilderen. Ik kan niet wachten om als praeses bij de Mediacommissie aan de slag te gaan!