Activiteitencommissie

Activiteitencommissie 2023-2024

Kirsten Joanne Bols (2022) Praeses
Anne Sophie Voerman (2021) Abactis
Natasja Wouda (2022) Fiscus
Dennis van der Veen (2021) Algemeen lid
Bjorn Rinsma (2022) Algemeen lid
dc2ccbfa-63bf-4587-a1e6-7b517f374f5d.jpeg

De activiteitencommissie zorgt gedurende het jaar voor een scala aan evenementen, waaronder themaborrels, eerstejaarsactiviteiten, een kerstdiner, algemene ledendag en karaokeborrels. Hieronder zullen de leden van deze commissie zich kort voorstellen: 


Kirsten

Hoi hoii! Ik ben Kirsten, 20 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Lemmer, een gezellig dorpje onderin Friesland. Intussen woon ik alweer meer dan een jaar in Groningen, samen met mijn vriend. Ik houd van shoppen, series bingen en een lekker biertje of wijntje drinken met mijn vriendengroep. Dit jaar ben ik de praeses van de accie. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn commissiegenootjes leuke activiteiten te organiseren!

Anne-Sophie

Hoi!! Ik ben Anne-Sophie en ben 21 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje in Groningen en woon nu sinds 2 jaar met een vriendin samen in de stad. In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen, een terrasje pakken of op stap. Dit jaar ben ik de abactis van de accie en ik heb heel veel zin om samen met mijn commissiegenoten leuke activiteiten te gaan organiseren.


Natasja

Heey, ik ben Natasja Wouda. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Heerenveen. Inmiddels woon ik al 1,5 jaar op kamers in Groningen en dat bevalt me erg goed. Ik ga nu naar het 3e jaar van de bachelor notarieel recht. Mijn hobby's zijn shoppen, op het terras zitten en reizen. Ik kijk er naar uit om komend jaar de fiscus van de activiteitencommissie te zijn! Ik heb er enorm veel zin in!


Dennis

Hey hoii!! Ik ben Dennis, 21 jaar oud en ik woon in Drachten, dat is een gezellig dorpje in het mooie Friesland. Naast de studie kijk ik graag series, korfbal/sport ik veel, pak ik hier en daar een terrasje en ga ik graag opstap samen met mijn vriendengroep! Dit jaar ben ik onderdeel van de accie en ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn commissie gave activiteiten te gaan organiseren!!


Bjorn 

Hee!! Ik ben Bjorn, 20 jaar jong en zit straks in mijn derde jaar van mijn studie. Ik woon sinds een paar maanden in de stad, maar kom oorspronkelijk uit het mooie Fryslân! Naast studeren houd ik ervan om te sporten, te lezen, op stap te gaan of wat leuks te gaan doen met mijn vrienden. Dit jaar zit in in de accie en ik heb enorm veel zin om met mijn commissiegenoten leuke activiteiten te organiseren!