Activiteitencommissie

Activiteitencommissie 2018-2019

Daphne Winters (2018) Praeses
Gerbrich Van der Wolf (2017) Abactis
Vincent Kadijk (2017) Fiscus
Pien Schonewille (2017) -
Sjoerd Koopal (2016) -
DSC_0119_2.JPG
V.l.n.r. Sjoerd Koopal, Gerbrich van der Wolf, Daphne Winters, Pien Schonewille en Vincent Kadijk


Dit jaar bestaat de actviteitencommissie uit Daphne Winters, Vincent Kadijk, Gerbrich van der Wolf, Sjoerd Koopal en Pien Schonewille.

Vincent, de fiscus en tevens het creatieve brein achter onze commissie, heeft ervoor gezorgd dat wij het hele jaar rondlopen in neon gele truien. Vincent houdt van een feestje op zijn tijd, maar is vooral ook erg serieus en hij zal onze financiën dan ook in goede banen leiden. 

Sjoerd is al jaren een trouw lid van Vevonos en heeft besloten om in zijn laatste bachelorjaar nog aan te sluiten bij de allerleukste commissie. Met zijn jaren ervaring als student weet hij inmiddels wat de leukste activiteiten zijn en hij is dan ook een goede toevoeging.

Gerbrich, onze ab actis, kan het snelste typen van ons alle vijf en dit komt goed van pas bij het notuleren. Deze slimme meid is erg punctueel en loopt ook als enige van ons nog nominaal. Zij zorgt er dit jaar voor dat alles op tijd af komt.

Pien heeft als enige al ervaring als actief lid, zij heeft namelijk vorig jaar de mooiste almanak van Vevonos tot nu toe helpen creëren. Verder is zij elke woensdagavond bij Albertus te vinden, maar hoe weinig ze ook heeft geslapen, ze zal nooit een vergadering missen.

Dan als laatste nog onze voorzitster Daphne, ook wel ‘Miss Drenthe’. Zij mag dan wel de jongste wezen, maar ze heeft genoeg pit voor ons allemaal. Zij is de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat er wederom geweldige activiteiten op de agenda komen.