Almanakcommissie

Almanakcommissie 2022-2023

Nora Bouzoraa (2019) Praeses
Sebastiaan Albert Hendrik van Leusen (2021) Abactis
Mirthe Morssink (2019) Fiscus
Thomas Span (2019) -
Tom Ghijsen Cohen (2022) -
Almanakcommissie_foto.jpeg

Als je je afvraagt waar Nora is, kan je haar op één van de volgende drie plekken sowieso vinden: in de sportschool, op de bank met een goed boek of op een terras met vrienden. Als ze op het terras is kan het niet anders dan dat er een lekkere borrelplank bij haar staat, want als Nora ergens van houdt is het koken en eten. Dit jaar begint ze met haar tweede masterjaar, daarnaast zal ze zich, als praeses van de almanakcommissie, samen met haar commissie inzetten om er weer een prachtige almanak van te maken.

Dit is het tweede jaar dat Sebastiaan actief lid is bij Vevonos. Na een succesvol eerste jaar als abactis van de activiteitencommissie gaat hij het dit jaar proberen als abactis van de almanakcommissie. Buiten de studie/Vevonos om is hij te vinden in de sportschool of in het speciaalbier-café met vrienden. Met hem in de commissie moet het wel een leuk jaar worden, want hij zal vaak op de borrels te vinden zijn!

Mirthe is een echte nuchtere Twentenaar: vooral Grolsch en tentfeesten vindt ze onmeunig mooi. Mirthe is avontuurlijk ingesteld. Ze wil graag nog een keer bungeejumpen en het halen van haar motorrijbewijs staat ook op de planning. Het liefst wil ze dan lange tochten maken, zoals route 66 of een tour door Europa. Ook is ze sportief. Ze brengt regelmatig een bezoek aan de sportschool. Aankomend jaar zal Mirthe aan haar notariële master beginnen. Ook is ze bezig met fiscaal recht, de functie als fiscus is dus helemaal voor haar weggelegd!

Tom is met zijn 19 jaartjes de jongste van het stel en begint nu aan zijn tweede jaar rechten, natuurlijk in de richting notarieel recht. Naast de almanakcommissie is hij regelmatig te vinden op het hockeyveld, deze sportieveling is namelijk lid van GCHC. Als hij niet hockeyt kan het zijn dat je hem ziet roeien, hij is namelijk ook lid van Aegir. Verder houdt hij van koken, lezen en is hij vaak in de sportschool of met vrienden in de stad te vinden.

​​​​​​​Thomas is 24 jaar oud en begint aankomend collegejaar met de notariële master. Vorig jaar zat Thomas met veel plezier in de Media- en Promocommissie. Omdat dat erg beviel, is hij ook dit jaar weer actief bij Vevonos. Ook Thomas is vaak aan het sporten, hij vindt het namelijk leuk om een balletje te slaan. Hij is dan ook regelmatig te spotten op de tennisbaan en op de golfbaan. Als hij geen tennisracket of golfclub in zijn handen heeft, is hier soms een biertje in te vinden. Met zijn gezelligheid moet dit commissiejaar wel een succes worden!