Almanakcommissie

Almanakcommissie 2023-2024

Aileen Rubingh (2022) Praeses
Sophie Posthumus (2023) Abactis
Willemina Harmina Laura Gerritsen (2023) Fiscus
Marte Vonk (2022) Algemeen lid
14f64c77-89e4-4ac4-90f1-6e379bb130df.jpeg

De almanakcommissie neemt de taak op zich om de almanak van Vevonos samen te stellen, een waardevol jaarboek dat de herinneringen en hoogtepunten van ons jaar vastlegt. Hieronder zullen de leden van deze commissie zich kort voorstellen: 

Aileen 

Hoi, mijn naam is Aileen, ik ben 24 jaar en ik ben dit jaar Preases van de almanak commissie. Sinds het begin van dit jaar woon ik in Groningen en inmiddels zit ik in het derde jaar van de bachelor notarieel recht. Naast mijn studie werk ik met veel plezier bij de notaris in Gieten. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te sporten en ben ik een echte filmnerd. Daarnaast bezoek ik graag festivals zoals Intents of Defqon.  Ik kijk erg naar uit naar aankomend jaar en hoop veel te leren en veel gezellige mensen te leren kennen bij Vevonos. 

Laura 

Hoi! Ik ben Laura, 20 jaar oud en ga naar het derde jaar van mijn studie. Ik woon al bijna twee jaar in Groningen, maar kom oorspronkelijk uit het mooie Twente. Je kan mij vinden op het terras of op de tennisbaan, maar ook op de bank met een goed boek of een goeie serie en een kop thee. Ik kijk ernaar uit om komend jaar de fiscus van de almanakcommissie te mogen zijn en heb er enorm veel zin in om een onvergetelijke almanak te maken!


Marte 

Hoi! Ik ben Marte, 19 jaar en begin dit jaar aan het derde jaar van notarieel recht. Ik kom uit Friesland en woon daar ook nog maar ik hoop dit jaar een kamer te vinden en naar Groningen te verhuizen. Naast mijn studie vind ik het leuk om de stad in te gaan met vrienden, af en toe een festival te bezoeken en heb ik één grote hobby, vioolspelen. Ik kan niet wachten om met mijn commissie-genoten aan de almanak te gaan werken en er een succes van te maken!

Sophie 

Hi! Ik ben Sophie Posthumus, 19 jaar oud en ga naar het tweede jaar van de bachelor. Ik woon sinds afgelopen zomer in Groningen, maar ben geboren in Heerenveen. Als ik niet aan het studeren ben dan werk ik bij de Hema, lees ik een boek of kijk ik een serie. Ik heb heel veel zin om dit jaar als abactis onderdeel uit te maken van de almanakcommissie en weet zeker dat we samen een hele mooie almanak gaan maken met herinneringen om nooit te vergeten!