Almanakcommissie

Almanakcommissie 2018-2019

Ishara Autar (2017) Praeses
Jiske Koolenbrander (2017) Abactis
Rebecca Alkan (2016) Fiscus
Lydia van Os (2016) -
Merel Frederiks (2018) -
20180909_182301.jpg
V.l.n.r. Jiske Koolenbrander, Lydia van Os, Ishara Autar, Rebecca Alkan, Merel Frederiks


Beste lezer, graag laat ik u kennis maken met de Almanak-commissie 2018-2019. Een fantastische commissie wat meer doet denken aan een sisterhood met 5 gezellige dames. 

Wij van links naar rechts zijn wij Merel, Lydia, Jiske, Ishara en Rebecca, maar wie zijn wij nu echt?

Merel Frederiks, de jongste van het stel en naast een geboren Almelose, ook een geboren handbal-ster. Handbal is de sport waar zij van alles over weet. Daarnaast kan je bij haar terecht voor de meest recente paardeninformatie, want Merel weet dat schimmel paarden die we kennen als witte paarden, bruin worden geboren en volgens mij wist jij dat niet! 

Lydia van Os, geboren in Yde en naast commissielid ook nog hartstikke actief bij het Juridisch spreekuur als bestuurder. Zin in een lunch met deze blonde schone? Breng dan een bezoekje aan haar favoriete lunchspot in Groningen, namelijk De Dame en wie weet smullen jullie dan samen van haar favoriete gerecht, namelijk een broodje carpaccio.

De volgende blonde dame in deze commissie is Jiske Koolenbrander, een notariële strijder uit de Achterhoek, maar al een hele lange tijd goed op haar plek in het mooie Groningen en komend jaar abactis in de Almanak-commissie. Gek is zij op alle nigiri’s en maki’s die worden geserveerd bij Sumo, dus ga er gauw langs om een zalmpje met haar te delen. Is Jiske daar niet te bekennen, dan staat ze de beste drankjes te serveren bij Beachclub Kaap Hoorn, dus kom vooral gezellig een drankje doen!

Ons financiële wonder voor komend jaar is fiscus Rebecca Alkan. Zij is geboren in Hengelo, maar na een gesprek met haar zou je denken dat zij een ware Amerikaanse beauty vlogger is. Bij Rebecca kan je terecht voor de beste beautytips, zo zweert zij bij het schoonmaken van make-upkwasten met Dreft-afwasmiddel en olijfolie. Zin in een chille avond? Plof dan lekker naast haar op de bank om samen haar favoriete film Mr. And Mrs. Smith te kijken onder het genot van een grote bak popcorn!

De praeses van deze commissie ben ik dit jaar zelf! Ik ben Ishara Autar, geboren in Leeuwarden, maar nu woonachtig in Groningen. Over bepaalde zaken raak ik nooit uitgepraat, dus kom vooral met me babbelen over het mooiste plekje op de wereld, namelijk Leeuwarden, mijn favoriete bezigheid: eten of de beste film ooit en tevens het thema van 1 van mijn tattoos: Harry Potter! Mij kun je vinden op de bank met te veel snacks en Netflix of bij de tofste concerten waar ik graag naartoe ga!