Almanakcommissie

Almanakcommissie 2021-2022

Niek van Egmond (2018) Praeses
Kyara Wolfswinkel (2020) Abactis
Larissa Hofmeijer (2020) Fiscus
Jody Bartholomeus (2019) -
Nino van Rhijn (2020) -
58DE6880-03AE-4F66-B9FD-739BC94D925D.jpeg


Niek van Egmond
In 1998 is Niek geboren in het mooie Friesland. Inmiddels woont hij al een tijdje in Groningen. Na het afronden van de bachelor Notarieel recht en Fiscaal recht, houdt hij zich dit collegejaar bezig met de master. De almanakcommissie is de derde commissie van Vevonos waar Niek met veel plezier onderdeel van uitmaakt. Hij kijkt dan ook enorm uit naar alle activiteiten en borrels en hoopt dit jaar een fantastische almanak te kunnen maken!


Kyara Wolfswinkel

Kyara is twintig jaar geleden geboren in het mooiste dorpje van Nederland, Ugchelen! Nu woont ze al twee jaartjes aan de Gorechtkade, hier in Groningen. Dit jaar begint ze aan het derde jaar van de studie en als ze een beetje haar best doet, kan ze haar bachelor halen. Verder is ze verslaafd aan spelletjes, wijn en sport kijken met vrienden en de fam. Soms huppelt ze zelf ook nog wel eens op de velden van de Parabool (korfbalstudentenvereniging van Groningen), maar dit is helaas zeer zelden. Verder hoopt ze op een heel gezellig jaar met veel leuke activiteiten waarin ze met de commissie ook nog eens een mooie almanak gaat maken!


Larissa Hofmeijer
Larissa is 20 jaar oud en zit alweer in het derde jaar van de studie. Dit jaar is Larissa de fiscus van de almanakcommissie. Haar thuisthuis is Nieuwleusen, in de buurt van Zwolle, maar ze woont nu al een tijdje in het mooie Groningen. Larissa houdt erg van gezelligheid en is ook vaak onder de mensen te vinden. Ze gaat graag met vrienden op stap, werkt in de horeca en gaat af en toe het water op om te roeien. Larissa hoopt samen met haar commissiegenoten een hele mooie almanak neer te zetten!


Jody Bartholomeus

Jody is 26 jaar en werkt bij de IKEA in de klantenservice, weet jij wat leukers? Jody wel bellen! Naast haar studie is ze veel op pad met vrienden. Ze vindt het leuk om op reis te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Dit doet ze het liefst onder het genot van een drankje, muziekje en een spelletje. Verder is ze bezig om haar kookkunsten te verbeteren en bereidt ze zich mentaal voor om weer naar de sportschool te gaan.


Nino van Rhijn

Nino is 24 jaar oud en begint dit jaar aan het derde jaar van de bachelor. Hij komt oorspronkelijk uit Nijverdal, een dorp in Overijssel, maar zit inmiddels al anderhalf jaar op kamers in het mooie Helpman. In zijn vrije tijd is hij bezig met het behalen van zijn motorrijbewijs en je kan hem af en toe verdwaald tegenkomen in de sportschool. Verder is hij werkzaam bij de Jumbo in Nijverdal en gaat hij graag naar het terras met vrienden of huisgenoten. Hij heeft veel zin in het komend jaar en kan niet wachten om samen met de andere commissieleden een mooie en leuke almanak te maken!