Almanakcommissie

Almanakcommissie 2020-2021

Femke van der Lei (2019) Praeses
Sonali Maggan (2019) Abactis
Nynke Breuker (2020) Fiscus
Lotte Dümmer (2018) -
Isabel Dorgelo (2019) -
Foto_Almanak.jpeg
v.l.n.r. Nynke Breuker, Isabel Dorgelo, Sonali Maggan, Lotte Dümmer, Femke van der Lei.


Femke van der Lei 

Onze voorzitter Femke heeft erg veel zin om de Almanakcommissie in goede banen te lijden. Vorig jaar heeft ze al kunnen wennen in de promotiecommissie. Ze hoopt dat de Vevo-activiteiten en stapavondjes snel weer als vanouds door kunnen gaan, want dit mist ze. Al laat ze meestal haar drankjes vallen, want onhandig is ze helaas wel. Verder slaat Femke graag haar tegenstanders van de baan tijdens een potje tennis.


Sonali Maggan 

Sonali is dit jaar de abactis van Almanakcommissie. Als het om muziek gaat zul je al snel merken dat deze meid een echte 90’s kid is. In haar afspeellijst kunnen niet ontbreken: reggae, R&B, bubbling en reggaeton. Maar tegelijkertijd is ze zeer geïnteresseerd in het verkennen van andere culturen en wil ze ooit een wereldreis te maken. Dit jaar hoopt Sonali de leuke en gezellige momenten van de vereniging vast te kunnen leggen in de Almanak en daarin haar creativiteit kwijt te kunnen!


Nynke Breuker 

Onze Nynke is net lid van Vevonos en is dit jaar de fiscus van de Almanakcommissie. Deze functie zal ze goed vervullen want ze houdt van doorpakken. Nynke is een nuchtere Friese student, maar woont al een tijdje in Groningen. Fun fact: haar kamer is altijd keurig netjes op orde. Verder is ze altijd in voor een biertje in de stad, daar is ze dan ook veel te vinden. Als je haar daar niet tegenkomt, is ze waarschijnlijk in de keuken. 


Isabel Dorgelo

Isabel begint dit jaar haar derde studiejaar van haar bachelor en nog belangrijker, haar eerste jaar als actief lid van Vevonos. Hier heeft ze ontzettend veel zin in. Deze sportieveling is gek op een potje tennis, maar is ook altijd in voor een krachttraining in de sportschool. Dus pas maar op! Daarnaast vindt ze het heerlijk om gezellig met vrienden te borrelen.


Lotte Dümmer 

Lotte is net begonnen met de master Notarieel recht en werkt al een aantal jaren binnen het notariaat. Na een jaar praeses te zijn geweest van de ISP-commissie, een reis die helaas geannuleerd werd door COVID, nu de Almanak commissie. Lotte is optimistisch: gelukkig kan een almanak altijd door gaan!