Almanakcommissie

Almanakcommissie 2017-2018

Sander Verspiek (2017) Praeses
Gopesh Tamminga (2016) Fiscus
Pien Schonewille (2017) Abactis
Elisabeth Bergman (2016) -
Willeke van Leeuwen (2016) -
commissie_foto_Almanak.JPG
v.l.n.r. Willeke van Leeuwen, Sander Verspiek, Pien Schonewille, Gopesh Tamminga, Elisabeth BergmanDit jaar bestaat de Almanakcommissie uit Pien Schonewille, Gopesh Tamminga, Elisabeth Bergman, Willeke van Leeuwen en Sander Verspiek. 

Om te beginnen Pien, deze vrouwelijke Benjamin van onze commissie gaat aankomend studiejaar onder andere notuleren bij de vergaderingen, zij heeft daarnaast de fraaie kleurensamenstelling van onze commissietrui bedacht. 

Vervolgens Gopesh, hij is verantwoordelijk voor de met de almanak samenhangende flappen, hij is tevens de chefkok van onze commissie .

Daarnaast Elisabeth, deze Vindicater is het creatieve brein van onze commissie, daarnaast is ze onlangs begonnen met het spelen van het spel 2048, waar ze haar creativiteit alvast toepast. 

Dan Willeke, zij is de bedenker van het beste voorlopige almanakthema tot nu toe, daarnaast kan je bij de plaatselijke supermarkt ambachtelijke broodjes bij haar bestellen (vooral met kerstmuziek is zij in haar sas). 

En als laatste Sander, hij gaat de boel in goede banen leiden en is ook nog eens de buurman van Willeke (overigens geen ginger).