Almanakcommissie

Almanakcommissie 2019-2020

Liselot Baron (2018) Praeses
Amber Hofman (2018) Abactis
Gerbrich Van der Wolf (2017) Fiscus
Sjoerd Koopal (2016) -
Nienke van der Wier (2017) -
Commissiefoto_19-20_.jpg

Nienke

Voor Nienke is dit haar eerste commissiejaar en heeft daarom erg veel motivatie voor een lustrumwaardig almanak. In haar vrije tijd speelt ze bugel. ‘s Avonds geniet ze het liefst van nachos met een daiquiri cocktail erbij, maar let op: ze houdt niet van siepels dus deze hoeven niet in de nachos!


Sjoerd

Wat een geluk dat de enige jongen uit onze commissie de meme-koning van Vevonos is! Als Sjoerd wat tijd over heeft, speelt hij liedjes van zijn idool Bruce Springsteen op zijn gitaar. Daarnaast trapt hij graag een balletje in het Stadspark. ‘s Nachts kun je Sjoerd wakker maken om even lekker te gaan barbecuen. Vorig jaar zat Sjoerd in de activiteitencommissie, dit deed hij onder andere samen met Gerbrich.


Gerbrich

Iedereen die Gerbrich kent, weet dat ze houdt van gek doen op feestjes. Ze drinkt graag een lekker roseetje en eet daarbij burritos. Gerbrich struint stad en land af om alle tentfeestjes mee te pakken. Dit doet ze op haar witte scooter, waarvan ze droomt dat hij roze was.


Amber

De tweede Friezin uit de commissie is Amber, voormalig Praeses van de mediacommissie. Amber haar grootste hobby is lekker eten, ook al heeft ze een gruwelijke hekel aan champignons. Haar favoriete festival is oerrock. Helaas serveren ze hier geen mojito’s, maar ze kan de avond wel afsluiten met een kapsalon. Een fun fact over Amber is dat ze alleen in schakel auto’s rijdt; automaten vindt ze eng.


Liselot

In tegenstelling tot Amber, droomt Liselot wel van een automaat. Een roze fiat 500, haar favoriete auto. Een ander favorietje van Liselot is stoofvlees met een kaasplankje als toetje. Ze kan haar creativiteit kwijt in het schrijven met haar penvriendinnen en het versieren van haar agenda. Daarom is de almanak de perfecte commissie voor haar en is ze ontzettend blij met haar functie als Praeses.