Symposiumcommissie

Symposiumcommissie 2023-2024

Alina Stellema (2021) Praeses
Claire van Es (2021) Abactis
Fleur Koenders (2021) Fiscus
Özge Arhan (2021) Commissaris Intern
Tess Schipper (2020) Commissaris Extern
Mirna Shenouda (2021) Commissaris Event, tevens vicevoorzitter
unnamed.jpg

De symposiumcommissie speelt een cruciale rol bij het organiseren en faciliteren van inspirerende symposia binnen onze studievereniging. De symposiumcommissie is verantwoordelijk voor het creëren van een stimulerende en leerzame omgeving waarin deelnemers nieuwe inzichten kunnen opdoen, kennis kunnen uitwisselen en zich kunnen laten inspireren door de sprekers en kantoren. Hieronder zullen de leden van deze commissie zich kort voorstellen: 


Alina
Hoi! Ik ben Alina, 21 jaar oud en ben dit jaar de voorzitter van de Symposiumcommissie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen of dagjes weg te gaan met vriendinnen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissiegenoten een mooi symposium te organiseren!


Claire
Mijn naam is Claire en ik ben 20 jaar. Ik ben derdejaars notarieel recht student en kijk erg uit naar dit commissiejaar bij Vevonos! Verder houd ik van fotograferen en tennissen!


Fleur
Hoi!
Ik ben Fleur en zal dit jaar de fiscus van de Symposiumcommissie zijn! Ik ben 21 jaar en zal komend jaar de bachelor fiscaal en notarieel recht afronden. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd hard te lopen, te borrelen en met vrienden af te spreken. Ik heb heel erg veel zin in het
komende jaar en kan niet wachten om een top symposium neer te zetten

Özge
Hoi! Ik ben Özge, 21 jaar oud en ik ben dit jaar commissaris Intern bij de Symposiumcommissie. Hiervoor heb ik de ISP commissie gedaan, dat beviel me echt heel erg goed! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te sporten en te reizen.


Tess
Mijn naam is Tess en ik ben 22 jaar. Inmiddels woon ik alweer 2 jaar in Groningen. Ik ben gek op voetbal, tennis en padellen. En in mijn vrije tijd ben ik het liefst met familie en vrienden.


Mirna
Hoi! Ik ben Mirna, 22 jaar en zit dit jaar in de symposiumcommissie! Ik mag een nieuwe functie bekleden binnen deze commissie, namelijk: commissaris-event! Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissie er een prachtig evenement neer te zetten! In mijn vrije tijd vind ik het
erg leuk om te koken, creatief bezig te zijn en af te spreken met vriendinnen!