Symposiumcommissie

Symposiumcommissie 2018-2019

Elisabeth Bergman (2016) Praeses
Benjamin van Klompenburg (2016) Abactis
Margriet van der Valk (2015) Fiscus
Nynke Slump (2017) Commissaris intern
Brechje van Nes (2015) Commissaris extern
DSC_8801.JPG
V.l.n.r. Elisabeth Bergman, Nynke Slump, Brechje van Nes, Margriet van der Valk en Benjamin Klompenburg


Dit jaar bestaat de Symposiumcommissie uit Elisabeth Bergman, Benjamin van Klompenburg, Margriet van der Valk, Nynke Slump en Brechje van Nes. 

Benjamin is de abactis en tevens enig mannelijk lid van de commissie. Met zijn indrukwekkende cv is deze commissietijger onmisbaar voor onze commissie.

Margriet zal als fiscus goed in de gaten houden of onze uitgaven passen binnen onze begroting. Met haar enthousiasme tovert ze bij iedereen een lach op het gezicht.

Nynke, de commissaris intern, is de sportieveling van de commissie. Samen met de rest van haar voetbalteam verslaat zij iedere tegenstander en op de pistes snowboardt zij iedereen voorbij.

Brechje, onze commissaris extern, heeft ons het afgelopen jaar verblijd met haar columns in de Infonos over haar verblijf in het buitenland. Inmiddels is zij teruggekeerd bij Vevonos, en daar zijn wij blij om, want haar vlotte babbel is een toegevoegde waarde aan de commissie.

Tot slot hebben we nog Elisabeth als voorzitter. Zij zal er voor zorgen dat het symposium tot in de puntjes verzorgd zal zijn en dat het de dag zelf aan niks ontbreekt.