Symposiumcommissie

Symposiumcommissie 2021-2022

Amber Chloë Köhler (2019) Praeses
Nora Bouzoraa (2019) Abactis
Julia van der Struik (2019) Fiscus
Sonali Maggan (2019) Commissaris Intern
Zulaika Harmina Marie Kriegsman (2020) Commissaris Extern
6BFBCC75-A617-4B71-9C26-E28571DA3CF2.jpeg

Amber 

Ik ben dit jaar de voorzitter van de symposium commissie. Ik maak graag lijstjes en heb graag het overzicht. Moet er een knoop worden doorgehakt dan kan je mij altijd bellen. Ik heb er super veel zin in om samen met mijn commissiegenoten het grootste evenement van Vevonos te mogen organiseren en kan niet wachten om iedereen daar te zien.

Nora

Als abactis ben ik de rechterhand van de praeses. Met mijn organisatorisch vermogen zorg ik dat de mail netjes blijft en als ware influencer neem ik ook de sociale media van de commissie op me. Samen gaan we er een geweldig jaar van maken. 

Julia

Dit jaar mag ik de fiscus zijn van de symposiumcommissie. Ik neem de serieuze taak op me om te zorgen dat iedereen binnen het budget blijft. Deze taak is mij op het lijf geschreven door mijn voorliefde voor fiscaal recht. Rode cijfers zullen we dus ook niet gaan zien. We gaan er een mooi evenement van maken.

Sonali

Ik ben de commissaris intern. Aan mij de taak om contact te onderhouden met de vakgroep, dagvoorzitter en sprekers voor het plenaire gedeelte. Laat het maar aan mij over om enthousiaste sprekers te vinden en het plenaire gedeelte zo interessant mogelijk te maken. Ik kan alvast niet wachten tot februari. 

Zulaika

Als commissaris extern ga ik dit jaar het contact onderhouden met de kantoren die allemaal willen deelnemen aan het symposium. Zo zorg ik voor een volle banenmarkt, een gezellig diner en leuke workshops.  Ik heb er alvast zin in.