Symposiumcommissie

Symposiumcommissie 2017-2018

Pauline Bakker (2015) Praeses
Janna Bosma (2015) Fiscus
Ilse Bom (2016) Abactis
Maayke Wind (2015) Commissaris intern
Peer Westerhuis (2017) Commissaris extern
commissiefoto_Sympo.jpeg
v.l.n.r. Pauline Bakker, Janna Bosma, Peer Westerhuis, Ilse Bom, Maayke WindVol trots en enthousiasme presenteren wij onszelf hierbij als: de symposiumcommissie van 2017-2018!


De commissie bestaat dit jaar uit de volgende toppers:


Allereerst, Ilse Bom (abactis), zij zet bij elke vergadering heel overzichtelijk al onze ideeën en plannen op een rijtje in de notulen. Ook houdt zij onze mailbox netjes op orde, zodat geen mail onopgemerkt voorbij zal gaan. Janna Bosma (fiscus) zal dit jaar de portemonnee bewaken en goed letten op de kostbare centen. Tevens zal ze proberen om de beste deals te sluiten. Dan hebben we Maayke Wind (commissaris Intern). De sprekers zullen bij haar, als aanspreekpunt, in goede handen zijn. Peer Westerhuis (commissaris extern), dé man in onze commissie, is dit jaar het contactpunt voor de deelnemende kantoren. Tenslotte, ikzelf nog (Pauline Bakker), ik kijk ernaar uit om samen met bovenstaand sterrenteam een mooie, leerzame dag neer te zetten en hoop alles in goede banen te leiden.


Het symposium zal plaatsvinden op donderdag 8 februari 2018! Ook dit jaar zal er onder andere weer een plenair gedeelte zijn. Verschillende sprekers zullen hier spreken over een notarieel onderwerp. Er is ook de gelegenheid om kennis te maken met de praktijk. Meerdere kantoren zullen workshops geven en ook zal er een banenmarkt zijn. Tot slot zal aan het einde van dag een gezamenlijk diner plaatsvinden. Kortom; alle ingrediënten voor een prachtige dag! Wij hebben er als commissie alvast heel veel zin in en hopen jullie allemaal te mogen begroeten op donderdag 8 februari 2018!