Symposiumcommissie

Symposiumcommissie 2020-2021

Tobias Henneveld (2018) Praeses
Gerbrich Van der Wolf (2017) Abactis
Auke Jan Ytsma (2018) Fiscus
Liselot Baron (2018) Commissaris intern
Mirthe Morssink (2019) Commissaris extern
Foto_sympo.JPG
v.l.n.r. Mirthe Morssink, Auke Jan Ytsma, Liselot Baron, Tobias Henneveld, Gerbrich van der Wolf.


Gerbrich van der Wolf

Gerbrich is een echte gabber, al zou je het niet zeggen. Ook in quarantaine stampte ze er nog vrolijk en ongegeneerd op los. Je zou haar bijna een kangoeroe noemen, maar ze houdt niet van dieren. Als bijbaan is ze nu serveerster, maar dat gaat niet altijd even goed. Ze vertelde dat ze een keer heerlijke cocktails had gemaakt. Een dag later kwam ze erachter dat ze de alcohol was vergeten. Laten we hopen dat ze als abactis vollediger is. 


Mirthe Morssink 

Een echte Twentenaar, ze drinkt dan ook graag Grolsch. Mirthe is avontuurlijk ingesteld. Ze wil nog graag een keer bungeejumpen. Het halen van haar motorrijbewijs staat dan ook op de planning. En dan lange tochten maken, zoals route 66 of een tour door Europa. Ook is ze sportief. Naast een regelmatig bezoek aan de sportschool gaat ze ook roeien bij Gyas. Met haar vrolijke energie hebben we een hele goede extern!


Liselot Baron 

Ben je ooit dichtbij de karaokebar? Kijk dan even of Liselot er ook is. En als ze er is, dan staat ze achter de microfoon keihard Marco Borsato te zingen. Liselot is erg creatief. Voordat ze gaat slapen kleurt ze altijd op nummer. Dat werkt ontspannend, aldus Liselot. En als een iemand van romantische films houdt, dan is zij het wel. Je wil niet weten hoe vaak ze Notting Hill al heeft gezien. Een van haar hobby’s is ook snailmail, lekker brieven per post versturen. Als intern komt het wel goed van pas dat ze communicatief sterk is. 


Auke Jan Ytsma 

Auke Jan is het liefst onderweg. Naast autorijden doet hij dat ook op het water. Hij heeft immers zijn vaarbewijs, dus zowel coureur als kapitein. Alleen bruggetjes vindt Auke Jan nog een beetje moeilijk. Auke Jan voelt zich echt vrij als de tank vol is gegooid. Als fiscalist en fiscus is zijn favoriete uitspraak eentje om in te lijsten: een goeie Fries biedt de helft. De juiste man op de juiste plek dus. 


Tobias Henneveld 

Tobias is een sportman in hart en nieren. Hij vindt het dan ook hartstikke leuk dat Arjen Robben dit jaar weer gaat voetballen voor FC Groningen. Deze winnaarsmentaliteit van de praeses zal de symposiumcommissie goed doen dit jaar. Mocht de commissie ergens tegenaan lopen dit jaar, zal hij hen er doorheen loodsen, ook al kost het bloed zweet en tranen (dit Hazes lied zal hij dan ook zeker laten klinken)! Maak je verder niet druk dat Tobias te veel werkt, hij weet het harde werken goed af te wisselen met een koud biertje drinken met zijn vrienden.