Studiefaciliteitencommissie

Studiefaciliteitencommissie 2023-2024

Mirthe Morssink (2019) Praeses
Kyara Wolfswinkel (2020) Abactis
Larissa Hofmeijer (2020) Algemeen lid
Nino van Rhijn (2020) Algemeen lid
fjfjfjfjf.jpg

Deze commissie heeft de belangrijke taak om de college-aantekeningen en uittreksels uit te geven. Ze zorgen ervoor dat medestudenten toegang hebben tot hoogwaardige studiematerialen die hen ondersteunen bij hun studie Notarieel recht. Maar dat is niet alles! De studiefaciliteitencommissie gaat ook aan de slag met het organiseren van tentamentrainingen. Hierbij helpen ze medestudenten om zich optimaal voor te bereiden op hun tentamens. Hieronder zullen de leden van deze commissie zich kort voorstellen: 

Nino

Nino komt uit Nijverdal, een dorpje in het mooie Twente, maar woont inmiddels al een tijdje in Groningen. Hij is met zijn 26 jaar bijna het oudste lid van de vereniging, maar het is nog lang geen tijd voor hem om achter de geraniums te gaan zitten, want dit jaar is hij nog steeds actief in deze leuke commissie. In zijn vrije tijd gaat hij geregeld motorrijden en als de rug het toelaat kan je hem soms ook tegenkomen in de sportschool. Verder drinkt hij ook graag speciaalbiertjes en houdt hij van reizen. Vandaar dat hij dit jaar maar een half jaar bij Vevo te vinden is. Nino gaat namelijk het tweede halfjaar naar Ierland, om daar te studeren.

Larissa

Larissa is een echt dorpsmens, maar niet een te klein dorp. Het liefst zou ze later weer in Nieuwleusen terecht komen. Hier komt ze ook vandaan en woont haar familie. Een zaterdagavond zou ze als dorpsmeisje daarom ook het liefst afsluiten bij een tentfeest: lekker kletsen over net niks en zich begeven onder de mensen. Ze is dan ook een echt gezelligheidsdier. Mocht Laris haar studie notarieel recht niet kunnen voltooien dan ligt haar nog een ander beroep in het verschiet: Barista worden zodat ze de hele dag koffie kan maken. Ze is zelf namelijk verslaafd aan cappuccino en dan het liefst die van de Illy bar in Harmo.

Kyara

Ook Kyara loopt al wat jaartjes rond bij Vevonos. Ze heeft nog niet zoveel commissies gedaan als Mirthe, maar dit is toch al haar derde actieve jaar bij Vevonos. Ook is ze dit jaar aan de master
Notarieel recht begonnen, die ze hopelijk zo snel mogelijk kan afronden. Oorspronkelijk komt Kyara uit het verre Ugchelen, een klein dorpje in Gelderland. Nu woont ze al een aantal jaar met veel
plezier aan de Gorechtkade. Naast studeren houdt Kyara zich graag bezig met wijn. Bier vindt ze afschuwelijk, maar voor een goed glas wijn is ze altijd te paaien. Om al die wijntjes er af te trainen,
loopt ze zo nu en dan hard. Ook vindt ze het gezellig om koffie te drinken met vrienden, een avond spelletjes te spelen of om gewoon lekker een boek te lezen.

Mirthe

Mirthe is al een hele tijd bekend bij Vevonos, dit is alweer haar vijfde commissiejaar. Niet gek dat haar lievelingskleur groen is, de kleur van Vevonos. Maar natuurlijk ook van een groene Grolsch beugel. Grolsch is als echte Twentenaar natuurlijk haar favoriete bier. Naast een Grolsch drinkt Mirthe ook graag spebi’s in haar vrije tijd. Moet ze kiezen, dan is haar lievelingsbiertje toch wel een blond biertje of een IPA. Naast biertjes drinken, leest Mirthe graag in haar vrije tijd, gaat ze naar de sportschool, doet ze een koffietje met vriendinnen of kijkt ze de Holiday voor de duizendste keer met haar moeder. Deze snelheidsduivel wil ook graag haar motorrijbewijs halen zodat ze mooie tochten kan maken over de hele wereld. Tijdens deze tochten kan een radio met Tukker FM niet ontbreken, want Mirthe kan haar roots natuurlijk nooit vergeten!