Studiefaciliteitencommissie

Studiefaciliteitencommissie 2019-2020

Abigaël Cicilson (2017) Praeses
Bermal Abdullah Ismail (2019) Abactis
Merel Frederiks (2018) -
Eva Tosch (2018) -
Melissa Vos (2019) -
PHOTO-2019-09-25-13-08-43.jpeg

​Dit jaar bestaat de studiefaciliteitencommissie uit 5 enthousiaste meiden: Melissa Vos, Bermal Abdullah Ismail, Merel Frederiks, Eva Tosch en Abigael Cicilson

Melissa
Melissa is als eerstejaars notarieel student een nieuw gezicht binnen Vevo. Misschien lijkt ze op het eerste gezicht wat rustig en stil, maar begin over Japan en games en ze kletst je de oren van het hoofd. Deze serieuze studente schrijft dit jaar een aantal hoorcollege aantekeningen  en doet haar uiterste best jullie te ondersteunen tijdens de studie.

Bermal
Ook voor Bermal is dit de eerste commissie bij Vevo. Deze kersverse abactis houdt van lezen, wat goed van pas komt bij het nalezen van de samenvattingen en collegeaantekeningen. Onderschat deze boekenwurm niet want naast het verslinden van boeken doet ze je versteld staan met haar Taekwando-moves. Dat noem ik nog eens van alle markten thuis zijn.

Eva
Geloof het of niet, maar ook voor Eva is dit de eerste commissie bij Vevo. Deze softbalster slaat niet alleen homeruns op met veld, ook haar studieresultaten mogen er wezen. Met haar bubbly persoonlijkheid zorgt ze voor gezelligheid binnen de commissie.

Merel
Merel heeft vorig jaar met veel enthousiasme aan de almanak gewerkt. Dit jaar zal ze met dezelfde enthousiasme voor de beste uittreksels zorgen. Niet alleen haar aantekeningen zijn tot in de puntjes verzorgt, let maar eens goed op de nagels van deze beauty… Merel zet namelijk de mooiste gelnagels!

Abigael
Last but not least is Abigael. Dit voormalig promomeisje zal dit jaar als praeses haar uiterste best doen de gezellige commissie in het gareel te houden en voor de beste aantekeningen en uittreksels te zorgen. Waar je Abi ’s nachts voor wakker kan maken? Niet zo lastig.. Pasta met lekker veel kaas, sushi of red velvet taart. Food is namelijk life!