Studiefaciliteitencommissie

Studiefaciliteitencommissie 2020-2021

Sara van Manen (2016) Praeses
Julia van der Struik (2019) Abactis
Jody Bartholomeus (2019) -
Emma Koek (2019) -
Aukje Dijkstra (2016) -
fee2a548-86a0-440f-81a0-0117163ae582.jpeg
v.l.n.r. Emma Koek, Sara van Manen, Aukje Dijkstra, Julia van der Struik, Jody Bartholomeus.


Sara van Manen

Sara heeft al enige daden op haar kerfstok staan bij onze mooie vereniging. Ooit begonnen als voorzitter van de promotiecommissie, ze heeft de lijn van het praesesschap weten door te trekken in de ISP-commissie, het LNSC-bestuur en nu ook in de studiefaciliteitencommissie. De passie en het leiderschapsvermogen, die haar als Schorpioen eigen zijn, klinken zeker door in al die mooie jaren bij Vevonos. Vraag vooral naar antwoorden op al je levensvragen; deze veteraan beantwoordt ze graag in een van haar welbekende monologen. Saar hoopt in haar laatste studiejaar nog eenmaal het genot van het actieve Vevonotenleven te mogen beleven en haar Vevogenoten te voorzien van geweldige uittreksels en samenvattingen.


Julia van der Struik

Hoewel Julia nog maar net begonnen is met haar Vevo-carrière, is het enthousiasme en de ijverigheid van mijlenver aan haar af te zien. Geboren onder het sterrenbeeld van Maagd, Julia lijkt wel voorbestemd om een geweldige abactis te worden. Nauwkeurigheid, vriendelijkheid en analytisch vermogen, de typische kenmerken van dit aardeteken, zullen Julia helpen om al haar dromen te verwezenlijken. In haar vrije tijd speelt Juul graag handbal en pingelt ze vrolijke deuntjes op haar gitaar. Wellicht begint ze samen met Emma de allereerste Vevo-band ooit! Gedurende komend jaar zal ze haar energie steken in het maken van geweldige notulen en het verzorgen van collegeaantekeningen en uittreksels.


Jody Bartholomeus

Jody Bartholomeus, ook wel bekend onder haar pseudoniem Jody Bernal, besloot dit jaar de sprong te wagen als actief lid binnen de studiefaciliteitencommissie. Als Ram weet zij echt van aanpakken en heeft ze een sterke doorzettersmentaliteit. Deze eigenschappen komen goed van pas tijdens haar bijbaan als floormanager bij de McDonald’s in Assen. In haar vrije tijd waagt Jody zich graag aan een festivalletje of twee, en is ze ook niet bang om af en toe tegen een balletje aan te trappen, maar het liefst hangt ze toch rond op de vele terrassen die Groningen te bieden heeft, waar ze ondertussen een grote vrienden-en kennissenkring heeft weten op te bouwen. Bij Vevonos zal zij zich 100% inzetten voor de beste studiefaciliteiten voor al onze leden.


Emma Koek

Het jongste lid van onze commissie is geboren in dit millennium onder het sterrenbeeld Tweelingen. Haar duale Tweelingennatuur laat zich zien in de combinatie van haar rustige persoonlijkheid en het verscholen feestbeest dat Emma in zich draagt. Als je op zoek bent naar een muzikaal genie, hoef je niet verder te kijken! Emma staat bekend om haar vingervlugheid op de toetsen van een piano. Emma is daarnaast lid bij Albertus en slaat nooit een sociale bijeenkomst af, hoewel zij ook de rust kan vinden in de natuur en gezellige avondjes op de bank. Dit zonnestraaltje heeft enorm veel zin om een sprankelende start te maken met haar carrière bij Vevonos!


Aukje Dijkstra

Deze vrolijke Friezin is zeker geen vreemde wat feestjes en levensgenieten betreft. Wanneer de DJ goede beats dropt, kan Aukje de muziek niet weerstaan en staat ze al snel te lonken op de dansvloer. Toekomstig mr. Dijkstra is bij Vevonos reeds bekend met de Mediacommissie, de Activiteitencommissie, de fiscuszetel in het 54e bestuur en de Kascommissie. Dit jaar gaat ze met onuitputtelijk enthousiasme haar best doen om jullie van de beste studiefaciliteiten te voorzien! Als Kreeft heeft Aukje enorm goede intuïtie, en dat is ook de reden dat ze goed op de hoogte is van alles wat zich binnen de vereniging afspeelt. Je kunt bij Auk dus altijd terecht voor een wijntje en een hele hoop gezelligheid.