ISP-commissie

ISP-commissie 2018-2019

Sara van Manen (2016) Praeses
Lianne Peringa (2016) Abactis
Tom Oude Avenhuis (2017) Fiscus
José Luimstra (2017) -
Josse Bouwmeester (2016) -
Bewerkte_commissiefoto.JPG
V.l.n.r. Josse Bouwmeester, Tom Oude Avenhuis, Sara van Manen, Lianne Peringa en José Luimstra


Met trots en een waar genoegen presenteren wij u de ISP-commissie 2018-2019, bestaande uit:

Josse Bouwmeester: deze vrolijke stuiterbal zorgt ironisch genoeg voor de rust binnen onze commissie. Met haar heerlijke nuancering in crisissituaties weet zij als geen ander elk conflict op te lossen. Daarnaast heeft Josse ook roei- en organiseer-ervaring opgedaan bij Gyas, en heeft ze vorig jaar voor de mooie Vevo-kiekjes gezorgd als welgewaardeerd lid van de Mediacommissie.

Tom Oude Avenhuis: de enige jongen binnen deze commissie vervult ook de rol van onze spreekwoordelijke rots in de branding. Tom is de meest betrouwbare knul die je ooit tegen zult komen, en als fiscus en voormalig activiteitencommissielid zeker een aanwinst voor ons team. Zijn voorkeuren zijn duidelijk: bier hoort in een groen flesje en aan het einde van elke vergadering hoort een mopje uit zijn moppenboekje.

Sara van Manen: de praeses van deze zonnige commissie is een keiharde oostblokker met een voorliefde voor puppy’s. Als ze niet deze onstuimige bende onder de duim aan het houden is, is ze wel dagvaardingen aan het uitschrijven of flikflakken aan het springen. ‘Probleem’ is een te negatief woord, en bestaat dus niet in haar wereld. Sara heeft het liever over ‘oplossingen die op het punt staan gevormd te worden’.

Lianne Peringa: onze abactis is een echt pareltje. Na 3 maanden in Spanje te hebben gezeten, is deze talenwonder weer terug in het mooie Groningen om mee te helpen met het opzetten van een geweldige ISP-reis! Deze vrolijke meid met goede muzieksmaak zorgt ervoor dat elke keer de sfeer weer om te smullen is. Gewoon niet te moeilijk doen, en bij twijfel, neem een cocktail: dat is het motto.

José Luimstra: het tweede Gyas-meisje in onze commissie, José is een no-nonsense type aanpakker. Ze staat bekend om haar stralende vrolijkheid en lieve uitstraling. Als je dan ook langskomt bij de Jumbo, bakt ze met de grootste glimlach een lekker broodje voor je af. Met haar vrolijke attitude en ervaring als lid van de wintersportcommissie, zal ook José zich inspannen om een geweldige reis voor jullie op te zetten!