ISP-commissie

ISP-commissie 2022-2023

Jody Bartholomeus (2019) Praeses
Fleur Koenders (2021) Abactis
Zoë Hulsebos (2021) Fiscus
Julia van der Struik (2019) -
Özge Arhan (2021) -
Foto_ISP_commissie_2022_VEVONOS.jpg

Julia van der Struik zag 23 jaar geleden het levenslicht in Kibbelveen. Inmiddels heeft ze de Drentse boerderij verruild voor een mooi stekje aan het Akerkhof. In haar vrije tijd maakt ze furore in de handbalzalen van de noordelijke provinciën. Ze groeide op met 2 broers en een zusje, daar werden nog eens 3 katten aan toegevoegd. Ook heeft de familie van der Struik een boerderij in Polen, daar heeft ze afgelopen zomer haar vakantie doorgebracht. Door haar connectie met Polen vermoeden wij dat Julia een zeer grote speler is. Andere kwaliteiten van Julia zijn gitaar spelen en zwemmen, Juul heeft maar liefst 9(!) zwemdiploma’s.

Fleur Koenders, de benjamin van de groep, komt oorspronkelijk uit Heerenveen. De 20-jarige maakte de grote reis naar Stad en woont tegenwoordig aan de Oostersingel. Het reizen over de grens beviel haar zo goed dat ze deze vakantie op reis is geweest naar Cyprus, Rome en Malaga! Qua muziek luistert ze graag naar Billy Joel en ABBA. Ze is dol op pizza en sushi, om dat te compenseren loopt ze vaak een rondje hard. Dit feestnummer houdt van reizen en dineren met familie en vrienden. Toch kent Fleur ook een hele duistere kant.. ze luistert kerstmuziek en eet het liefst rond mei alweer pepernoten.

Özge Arhan is 20 lentes jong. Haar exotische uiterlijk doet vermoeden dat ze uit een tropisch oord komt maar niets is minder waar. Özge is een echte Twentse en komt uit Losser. De keet en de Johma salades zijn inmiddels ingeruild voor het mooie noorden. Ze woont aan de C.H Petersstraat, met uitzichtje op het Stadstrand! Deze vakantie is ze naar Turkije geweest, we hopen dat ze daar geen kikkers, ratten of insecten is tegen gekomen want daar is ze doodsbang voor. Helaas heeft ze geen huisdieren maar gelukkig wel een lieve zus. Özge kun je met bijna alles blij maken qua eten maar sushi springt er toch echt bovenuit! Verder luistert ze graag naar Justin Bieber, haar guilty pleasure is 00’s feestmuziek.

Jody Bartholomeus is met haar 27 jaar de senior van de groep. Ze is geboren en getogen in Assen maar nam al snel de benen naar Groningen. Inmiddels woont ze aan de Paterswoldseweg en mist ze nog iedere dag haar hond Sammie. Jody houdt van koken en reisjes/activiteiten ondernemen met vrienden. Daarnaast is ze een echte spelletjes fanaat en maakt ze ook haar eigen spelletjes. Je kunt Jody ’s nachts wakker maken voor een Espresso Martini of een Pornstar Martini. Nadat Jody haar voetbalschoenen aan de wilgen heeft gehangen, is ze nu sponsor van de sportschool. Wel kijkt ze iedere week nog trouw naar Ajax, momenteel met een gebroken hart want haar ‘snoepje van de week’ Nico Tagliafico is onlangs vertrokken.

​​​​​​​Zoë Hulsebos komt uit Olle Pekel, daag haar dus niet uit! Inmiddels heeft ze Pekela verlaten voor Vinkietown.. je kunt het meisje wel uit de getto halen maar de getto niet uit het meisje. Alle gekheid op een stokje; onze Zoë is ontzettend lief en een enorm gezelligheidsdier! Sporten daar doet Zoë niet aan, dat fitte lijf heeft ze dus te danken aan al die avondjes dansen in de stad. Deze vakantie heeft Zoë ongeveer heel Europa gezien, ze is namelijk wezen touren door Praag, Wenen, Bern, Nice, Barcelona en Parijs. Haar koelkastmagneten verzameling rijst de pan inmiddels uit. De hobby’s van Zoë zijn reisjes maken, leuke dingen doen met vrienden en kleihard meebleren met de muziek. Helaas voor de rest van de commissie.. het liefst zingt ze K3.