ISP-commissie

ISP-commissie 2023-2024

Jochem van der Wal (2020) Praeses
Lars Adema (2022) Abactis
Martine van der Meulen (2021) Fiscus
Heero van der Ploeg (2022) Algemeen lid
Ilse Hoeve (2021) Algemeen lid
DSC08115-Edit-01-01.jpeg.jpg

De ISP-commissie (Internationaal Studieproject) organiseert de buitenlandse reis van Vevonos, waar formele én informele activiteiten samenkomen. Elk jaar kiezen ze een nieuwe bestemming, van Krakau tot Athene, van Lissabon tot Boedapest, van Riga tot Valencia, van Istanbul tot Belgrado, en nog veel. Hieronder zullen de leden van deze commissie zich kort voorstellen: 

Jochem

Hey iedereen! De meeste Leden zullen mij inmiddels wel kennen maar ik ben Jochem van der Wal, 23 jaren oud. Dit jaar hoop ik mijn bachelor af te ronden en een ontzettend mooie ISP op te zetten als voorzitter van de ISP-Commissie. Ik woon al mijn hele leven in deze
prachtige provincie en ik mijn vrije tijd lees ik graag of speel ik tennis.


Lars

Hallo, ik ben Lars. Ik ben drieëntwintig (23) jaar oud en zit in het derde jaar van Notarieel Recht. Naast mijn studie sport en lees ik graag. Hoewel het lezen van een boek naast mijn studie soms wel degelijk een uitdaging blijkt te zijn. Op HBO mocht ik met een aantal studiegenoten een reis naar Londen organiseren. Dit mocht helaas – net zoals vele andere dingen – niet doorgaan vanwege COVID-19. Dit jaar ronde 2, de herkansing. Wie weet waar de boot, de bus, het vliegtuig ons dit jaar zal brengen? Ik hoop met mijn commissiegenoten een onvergetelijke reis neer te zetten!

Martine

Hoi! Ik ben Martine, 21 jaar oud en ben dit jaar de fiscus van de ISP commissie. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te sporten, lezen en met vrienden af te spreken. Ik heb super veel zin om komend jaar een geweldige reis te organiseren!

Ilse

Hoi, ik ben Ilse, 21 jaar oud en ik volg de bachelor Notarieel recht met civiel effect. Vorig jaar vond ik het zo gezellig bij Vevonos dat ik het nog een jaar actief lid ben. Samen met mijn commissie ga ik de internationale reis organiseren. Het zal jullie dan ook niks verbazen dat ik erg van reizen hou. Daarnaast vind ik het ook leuk om te koken.

Heero

Hey beste Vevonoten en andere mensen die dit lezen! Ik ben Heero, ik ben 20 jaar oud en als alles volgens plan verloopt, rond ik dit jaar mijn bachelor notarieel recht af. Ik ben geboren en getogen in de mooiste plaats die Friesland kent, Leeuwarden. In mijn vrije tijd
vind ik het leuk om een drankje op het terras te doen met vrienden en ben ik niet zelden te vinden in het zwembad voor waterpolo. Ik vind het ook erg leuk om te reizen wat natuurlijk perfect past bij de ISP. Ik hoop dan ook dat wij een mooie reis neer kunnen zetten dit jaar!