ISP-commissie

ISP-commissie 2020-2021

Jocelyn de Haan (2019) Praeses
Ishara Autar (2017) Abactis
Nora Bouzoraa (2019) Fiscus
Rebecca Alkan (2016) -
Melissa Vos (2019) -


IMG_20200914_120915_881.jpg
v.l.n.r. Melissa Vos, Nora Bouzoraa, Jocelyn de Haan, Rebecca Alkan, Ishara Autar.


Jocelyn de Haan

Jocelyn leeft voor Chateau Meiland memes. Hoewel ze graag een keer een bezoekje brengt aan Frankrijk, heeft ze andere plannen voor de ISP 2021. Verder drinkt ze graag een wijntje met haar vrienden of staat ze ijsjes te scheppen in de ijssalon waar zij inmiddels al meer dan 5 jaar werkt. Samen met de andere commissieleden gaat ze haar uiterste best doen om een onvergetelijke ISP te organiseren. 


Ishara Autar 

Ishara Autar is dit jaar de abactis van de ISP commissie. Eerder vervulde ze deze rol al binnen de promotiecommissie en ging ze er vandoor met de prijs voor abactis van het jaar. Na al 3 actieve jaren bij de vereniging weet ze hoe het hier reilt en zeilt. Die ervaring in combinatie met haar creatieve brein, koopjesjager-mindset, interesse in verschillende culturen en talenknobbel zullen zeker bijdragen aan een fantastisch ISP komend verenigingsjaar!


Nora Bouzoraa 

Als er iets is waar Nora van houdt is het koken en eten. Als je een lekker stoofpotje wilt eten kan je altijd bij haar terecht en als je haar echt blij wilt maken moet je haar trakteren op sushi. Dit rekenwonder zal een oogje houden op de financiële kant van de ISP. Nora is verder een echte planner, ze heeft haar agenda altijd bij de hand. Voor een planner van dit kaliber is het organiseren van deze reis de ultieme uitdaging.


Rebecca Alkan

Rebecca is 23 jaar oud en woont al een ruime tijd in Groningen. Ze is net begonnen met de master Notarieel Recht en werkt al ruim twee jaar in het notariaat.In haar vrije brengt ze het liefst haar tijd door met familie en vrienden.


Melissa Vos 

Melissa is misschien klein van stuk, maar laat je dat niet voor de gek houden! Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan op de judomat en meerdere malen prijzen gewonnen. Zelfs de heren waren bang voor haar. Naast judo besteed Melissa haar vrije tijd ook graag aan andere Aziatische bezigheden, zoals het leren van de Japanse taal! Mocht de ISP-reis ooit een keer naar Japan gaan, vergeet dan niet haar mee te nemen zodat je altijd de weg kunt vragen!