ISP-commissie

ISP-commissie 2019-2020

Lotte Dümmer (2018) Praeses
Lydia van Os (2016) Abactis
Daphne Winters (2018) Fiscus
Wendy Snijder (2018) -
Iris Dieudonnée de Jager (2018) -
ISP.JPG


Dit jaar bestaat de ISP uit Lotte Dümmer, Lydia van Os, Daphne Winters, Wendy Snijder en Iris de Jager.

•       Lydia
Lydia, onze enthousiaste abactis, zal alle administratieve werkzaamheden op zich gaan nemen. Met haar kritische blik doch sprankelende koppie zal zij alle gesproken woorden goed op papier zetten. Naast dat Lydia veel in de sportschool te vinden is, trakteert deze meid zich ook graag bijna dagelijks op ovenfriet.  
•       Daphne
Daphne, onze fiscus, zal gaan over het financiële plaatje van de reis. Met haar nuchterheid, eerlijkheid, enthousiasme en rijke ervaring binnen de vereniging zal zij het overzicht behouden en ervoor zorgen dat het financieel volledig onder controle is. 
•       Iris
Iris, de enthousiaste benjamin in ons midden, is met haar jonge en frisse persoonlijkheid een goede aanwinst voor de organisatie van de reis. Door het kleine generatieverschilletje zullen we door haar vele avonturen gaan beleven. De eerste stickers en memes zijn al gemaakt door Iris. 
•       Wendy
Wendy heeft door haar Praeses-schap bij de Promotiecommissie al veel ervaring op gedaan in het leven. Met haar altijd vrolijke humeur zal zij, op de momenten dat je het het meest nodig hebt, altijd de sfeer en het enthousiasme weer in de groep krijgen. 
•       Lotte
Als praeses van de ISP-commissie en mama van de groep is daar dit jaar Lotte Dümmer. Lotte heeft al jaren commissie en dispuut-bestuurservaring bij Gyas en is dan ook erg enthousiast om dit te laten zien dit jaar bij Vevo. Lotte kan je ‘s nachts wakker maken voor, jawel, een glas melk.