ISP-commissie

ISP-commissie 2021-2022

Mirthe Morssink (2019) Praeses
Isabel Dorgelo (2019) Abactis
Femke van der Lei (2019) Fiscus
Emma Koek (2019) -
Nouscha Bobeldijk (2019) -
BBFFF434-8A67-4DDE-82EA-A65CA8753F79.jpeg

Isabel:

Isabel is net afgestudeerd aan haar bachelor notarieel recht en gaat volgend collegejaar beginnen met de master notarieel recht, natuurlijk aan de RUG! Stil zitten en lekker vakantie vieren is er niet bij, Isabel heeft namelijk een baan bij een notariskantoor. Hier is zij in de zomervakantie veel te vinden, maar ook gedurende haar master zal zij hier werkzaam zijn. Naast het harde studeren en werken ontspant Isabel graag op de tennisbaan. Eveneens is zij met regelmaat te vinden in de sportschool. Isabel is altijd in voor een feestje en heeft als doel om van de ISP reis een feestje te maken. Isabel mag dit jaar de functie van Abactis vervullen, zij kijkt hier met veel plezier naar uit!


Mirthe:

Een echte nuchtere Twentenaar: vooral Grolsch en tentfeesten vindt ze onmeunig mooi. Aankomend jaar zal Mirthe voordat ze aan haar notariële master begint, nog bezig gaan met het behalen van de fiscale bachelor. Mirthe is avontuurlijk ingesteld. Ze wil graag nog een keer bungeejumpen en het halen van haar motorrijbewijs staat ook op de planning. Het liefst wil ze dan lange tochten maken, zoals route 66 of een tour door Europa. Ook is ze sportief. Naast een regelmatig bezoek aan de sportschool, roeit ze bij Gyas. Met haar vrolijke energie gaat zij de commissie dit jaar als praeses in goede banen leiden!


Emma:

Emma is 21 jaar oud en woont nu drie jaar in Groningen. Vol ambitie begint zij na de zomer aan haar master Notarieel recht. Hoewel het halen van de bachelor al een hele prestatie is vindt ze het nu allemaal wel erg snel gaan. Na corona moet er nog ruim de tijd zijn om het échte studentenleven en alle gemiste reizen in te halen, met als klapper de ISP-reis. Haar passie voor reizen ontstond toen zij na het halen van haar vwo-diploma in haar eentje naar Afrika is gevlogen om vrijwilligerswerk te doen. Met deze passie, haar creativiteit en enthousiasme is zij een goede aanvulling aan onze ISP-commissie!


Nouscha:

Nouscha is 23 jaar en woont samen met haar vriend en twee katten in het prachtige Friesland. Ze begint dit jaar aan de master notarieel recht waar ze erg veel zin in heeft. Naast de studie tennist ze nu ook zo’n 1,5 jaar en dit gaat verrassend goed voor iemand zonder enkel balgevoel. Verder kookt ze graag en brengt ze haar vrije tijd door met familie en vrienden.

Ze kijkt er ontzettend naar uit om dit jaar samen met deze meiden een fantastisch ISP te organiseren. Ze gaat er van uit dat het dit jaar toch echt wel weer kan en dat maakt het extra leuk!


Femke:

De Friese Femke is dit jaar de fiscus van de ISP-commissie. Komend jaar wil ze haar bachelor notarieel recht afronden en een hele mooie ISP-reis organiseren. Femke houdt van reizen en bewondert graag nieuwe plekken. Er staan nog heel wat landen op haar bucketlist. Wat voor haar niet kan ontbreken op reis zijn lenzen, iets om foto’s mee te maken en goed gezelschap. Naast reizen is ze graag met vrienden en familie, op de tennisbaan (ze is dan ook zeker voor een ISP commissie tennistoernooi)  of drankjes aan het drinken. Netflix en videoland behoren eigenlijk ook tot haar hobby’s. Shoppen kan ook zeker niet ontbreken op deze lijst. Ze kan voor haar eigen rekening ook wel een fiscus cursus gebruiken wat dat betreft.