LNSH-commissie

LNSH 2021-2022

Tobias Henneveld (2018) Praeses
Wendy Snijder (2018) Abactis
Iris Dieudonnée de Jager (2018) -
Amber Hofman (2018) Fiscus
Gerbrich Van der Wolf (2017) -
Liselot Baron (2018) -
CD584D11-37AB-48E8-BA0B-5BF64CBAD0CF.jpeg

Iris is een echte fitgirl. Hoewel ze wel van een biertje houdt, is ze tegenwoordig regelmatig in de sportschool te vinden. Naast gewichtheffen is ze zeer muzikaal. Gitaar of ukelele bespelen, en tegelijkertijd zingen is voor haar geen probleem. Iris houdt zich ook veel bezig met de politiek. Dat wil zeggen, met politici. En dan vooral Wopke Hoekstra. De poster hangt nog net niet boven haar bed, maar op de wc is hij al een lange tijd te bewonderen. Als de politici dezelfde vergaderstijl als Iris zouden hanteren, dan hadden we binnen één dag al een nieuw kabinet. Alleen al daarom is Iris een waardevolle toevoeging aan dit LNSH en zal zij er mede voor zorgen dat het een grandioos succes wordt.


Gerbrich van der Wolf is misschien wel de meest enthousiaste Vevonoot die Vevonos ooit heeft gekend. Haar hart is na drie commissiejaren volledig groen gekleurd en met haar ervaring en passie zal ze de vereniging ook dit jaar niet teleurstellen. Gerbrich is 23 jaar, heeft haar thth in Snikzwaag en is aan het knallen in haar Master Notarieel Recht. Zij zal er binnen de commissie voor zorgen dat het altijd gezellig is, ze zal te allen tijde haar eerlijke mening geven en ze zal kritisch zijn waar nodig. Hiernaast weten we ook zeker dat er altijd lekkers op tafel zal staan bij iedere vergadering met Gerbrich. Je hoort het al, er is geen geslaagd LNSH zonder Gerbrich!


Wegens succes verlengd! Als praeses van de symposiumcommissie toonde Tobias leiderschap en initiatief. Mede hierom is hij weer gekozen tot Praeses. Ditmaal van de LSNH-commissie. Deze commissie is Tobias op het lijf geschreven, want het is een sportfanaat in hart en nieren. Bijna elke dag tref je hem wel in de gym en anders zie je hem hardlopen in Groningen. Daarnaast is Tobi een rasechte Fries en daarom vaak te spotten in het stadion van SC Heerenveen. Het gezonde leven ruilt ie vaak genoeg ook graag in voor een biertje op het terras. Het is een waar feestbeest en wanneer de kroegen open zijn, zie je gegarandeerd Tobias als laatste om 6 uur de toko uit strompelen. Alles bij mekaar opgeteld: Tobias is de man die je moet hebben voor het LNSH!


Terug van weggeweest is onze Wendy! Na een jaartje niet actief bij Vevo te zijn geweest, heeft ze haar comeback gemaakt als abactis in de LNSH-commissie. Wendy is na het behalen van haar bachelor notarieel recht begonnen aan de fiscale bachelor. Daarnaast werkt ze een aantal dagen per week bij een notariskantoor en vult de rest van haar agenda zichzelf op door haar drukke sociale leven! 
Wendy houdt er namelijk erg van om op stap te gaan of lekker te borrelen op terras. Waar Wendy nog meer van houdt zijn auto’s. Zo kan ze je tijdens een Vevoborrel van alles vertellen over de nieuwste modellen BMW, Mercedes en Audi. 
Met Wen haar leuke verhalen, creativiteit en gezelligheid is zij onmisbaar binnen onze LNSH-commissie!


Amber loopt al 22 jaar rond op de aardbol. Eerst slechts op Friese bodem, in het mooie pittoreske dorpje Ureterp. Tegenwoordig is ze vaker in Groningen te vinden aangezien ze daar nu al een aantal jaren in een studentenhuis woont. Als je zin hebt in thee, ben je bij Amber aan het juiste adres. Ze heeft enorm veel smaken, een heerlijk balkon en je kan uren met haar babbelen. Echter denk ik dat Amber toch liever een wijntje drinkt op haar balkon, want voor een goed glas wijn mag je Amber altijd wakker maken.
Naast wijn drinken is amber druk bezig met studeren. Ze is namelijk net gestart met de master Notarieel recht en is fiscus van de mega leuke LNSH-commissie. Daarnaast werkt ze bij de Haan advocaten en notarissen. 
Je kunt wel stellen dat er door Amber haar aderen vevobloed vloeit. Ze is al vier jaar actief lid en zegt nooit nee tegen een vevo activiteit. Met haar in de commissie wordt het toernooi een groot succes! 
Kortom Amber heeft een druk leven, maar voor gezelligheid en vooral voor vevo gezelligheid maakt ze zo haar agenda vrij.


Liselot, ook wel Liselit genoemd is inmiddels na al die jaren lid van vevo wel een vevoveteraan te noemen. Ze heeft namelijk bijna alle commissies in de afgelopen jaren al gedaan! Lisel is een meid waar je spontaan vrolijk van wordt, ze heeft namelijk altijd een lach op haar gezicht! Ondanks dat Lisel nog nooit heeft gehockeyd zal ze zeker een goede toevoeging zijn in de LNSH commissie. Ze heeft namelijk echt doorzettingsmentaliteit en zal deze dag dan ook zeker gaan zorgen voor de winst. Daarnaast heeft ze een creatief brein waarmee we de dag op een geweldig en creatieve manier zullen invullen. Ook houdt Lisel erg van zingen en dansen, waardoor de LNSH dag op een geweldige manier zal worden afgesloten!