LNSH-commissie

LNSH 2018-2019

Daphne Gerringa (2015) Praeses
Eline Elshof (2015) Abactis
Esmée Oldenkamp (2015) Fiscus
Jiska van Buuren (2015) -
Amber Woldring (2015) -
unnamed.jpg
V.l.n.r. Jiska van Buuren, Eline Elshof, Daphne Gerringa, Esmée Oldenkamp en Amber Woldring

Beste lezer,

LNSH is de afkorting voor Landelijk Notarieel Studenten Hockeytoernooi. Wat betekent dat wij met zijn vijven dit jaar een geweldig hockeytoernooi mogen gaan organiseren. Dat moet wel goed komen met deze hockeyfanaten. Graag stel ik de LNSH-commissie van het studiejaar 2018-2019 aan je voor. 

Ik trap af met Eline Elshof, de enige echte Limburgse zonder zachte G. Zij is geboren in het prachtige Venroj, maar niemand die het aan haar accent zou raden. Zij versterkt ons team dit jaar als Abactis. Ze kan praten als Brugman en – nog veel belangrijker – typt sneller dan het licht. Eline heeft al enige jaren aan hockey-ervaring opgedaan, dus zij weet als geen ander wat er nodig is om een stevig LNSH neer te zetten. 

Deze commissie kan niet bestaan zonder een goeie Fiscus. Gelukkig hebben wij Esmée Oldenkamp die deze rol gaat vervullen. Eén van haar beste eigenschappen is haar fanatisme als het op spelletjes of sport aankomt. Laat dit laatste nou net zijn wat we nodig hebben! Ik ben eens met haar gaan shoppen om alvast haar kunsten met geld te aanschouwen en ik moet toegeven: Ik denk niet dat er iets mis kan gaan met Esmée als fiscus.

Dan kom ik nu op het punt dat de volgorde van voorstellen niet veel meer uitmaakt, want we zijn aangekomen bij onze twee algemene leden! Twee heerlijke meiden genaamd Amber Woldring en Jiska van Buuren. Gewoon omdat het kan, begin ik met Jiska.

Jiska is opgegroeid in het prachtige Oene (bekend van de mond-en-klauwzeer uitbraak in 2001) en studeert tegenwoordig gezellig in Groningen (samen met de rest natuurlijk). Zij heeft de droogste humor van ons allemaal en ik hoop van harte dat er dit jaar weer veel grappige filmpjes van Dumpert voorbij zullen komen. Jiska is verschrikkelijk lief, grappig en gezellig en hiermee een enorme aanwinst voor onze commissie. Leuk detail wat ik bijna zou vergeten: Ze is heel goed in het versieren van nagels! Ik denk dat we daar met vijf meiden wel van kunnen genieten. 

Verder met Amber. We hebben geluk dat het LNSH niet slechts bestaat uit alleen een dagprogramma, ook de avond moet gevuld worden. Ik denk dat we dit geheel kunnen overlaten aan Amber. Dat het dan slaagt, staat zonder meer vast. Naast haar kennis van feestjes is ze ook organisatorisch een ster. Twee jaar terug heb ik zitten opletten hoe ze het ISP heeft aangepakt en ik heb niks anders dan lof. Met haar schaterlach en eeuwige gezelligheid wordt dit een topjaar.

Ten slotte heeft elke commissie een Praeses nodig. Die zware taak zal ik dit jaar zelf op me nemen. Mijn naam is Daphne Gerringa en ik ben de last survivor in de bachelorfase. Af en toe probeer ik net zo grappig te zijn als Jiska, maar of dat lukt kan ik niet met zekerheid zeggen. Ik zal de organisatie dit jaar (proberen) in goede banen te leiden. Ik kan niet veel beloven, maar wel één ding: Wij gaan samen ons best doen om het LNSH dit jaar tot een groot succes te maken!

Hopelijk zien wij jullie op het LNSH!