Bestuur 2023-2024

Het bestuur van Vevonos 2024-2025 bestaat uit:

Bestuur 2024-2025

Kirsten Joanne Bols (2022) Praeses
Kaithlynn Pieters (2022) Abactis
Marte Vonk (2022) Fiscus
Anne Sophie Voerman (2021) Notaria Prima
Bjorn Rinsma (2022) Notarius Secundus, tevens externe


Kirsten Bols

Praeses

Als praeses staat Kirsten aan het hoofd van Vevonos. Met haar inspirerende leiderschap en charismatische uitstraling weet zij de visie en doelen en het speerpunt van Vevonos duidelijk over te brengen aan alle leden. Kirsten is een geboren communicator en moedigt actieve betrokkenheid van alle leden aan. Haar sterke organisatorische vaardigheden zijn essentieel om alle activiteiten van Vevonos soepel te laten verlopen.

​​​​​​​

WhatsApp_Image_2024-05-22_at_00.42.02.jpeg


WhatsApp_Image_2024-05-22_at_00.50.42.jpeg

Kaithlynn Pieters

Abactis

In haar rol als abactis is Kaithlynn verantwoordelijk voor de administratieve kant van de vereniging. Zij houdt de notulen bij tijdens vergaderingen en zorgt ervoor dat de leden via de mail op de hoogte zijn van de meest recente informatie op het gebied van carrièremogelijkheden en evenementen. Met haar ervaring als buitengriffier zorgt Kaithlynn ervoor dat de notulen altijd zeer uitgebreid zijn.  Ook verzorgt Kaithlynn de mails naar de leden toe en zorgt zij ervoor dat alle interne processen goed geregeld zijn.​​​​​​


Marte Vonk

Fiscus

Als fiscus beheert Marte de financiën van Vevonos. Zij bewaakt het budget en zorgt ervoor dat financiële middelen verstandig worden ingezet. Dit stelt Vevonos in staat om diverse activiteiten en evenementen te organiseren. Haar financiële expertise draagt bij aan een gezonde en duurzame voortzetting van Vevonos.

​​​​​​​

WhatsApp_Image_2024-05-23_at_12.45.31_1.jpeg


WhatsApp_Image_2024-05-23_at_12.32.16_1.jpeg

Anne-Sophie Voerman

Notaria Prima

Het takenpakket van Anne-Sophie omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden die allemaal draaien om het versterken van de online aanwezigheid en het bevorderen van de creatieve aspecten binnen de vereniging. Als Notaria Prima beheert Anne-Sophie alle social media kanalen van Vevonos en neemt zij het voortouw bij het vervaardigen van de Infonos. Naast haar betrokkenheid bij het verenigingsblad heeft Anne-Sophie de belangrijke taak om de website en de app van Vevonos te onderhouden. Een ander cruciaal aspect van de rol van Notaria Prima is de vice-voorzittersfunctie binnen de vereniging. Bij afwezigheid van de Praeses neemt Anne-Sophie het woord en vertegenwoordigt ze Vevonos. 

​​​​​​​


Bjorn Rinsma

Notarius Secundus, tevens externe

Binnen het bestuur van Vevonos vervult Bjorn een cruciale rol als Notarius Secundus, waarbij hij verantwoordelijk is voor het contact met verschillende kantoren. Zijn bestuursjaar begint meteen met het benaderen van kantoren, gevolgd door een zomer vol acquisitie-activiteiten.  Een van de taken van Bjorn is het organiseren van het jaarlijks terugkerende recruitmentdiner, een evenement van groot belang voor zowel studenten als kantoren. Hier worden waardevolle verbindingen gelegd en wordt de brug geslagen tussen ambitieuze studenten en toonaangevende kantoren. Bjorn beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden, wat het contact met verschillende recruiters en kantoren ten goede komt. Zijn betrokkenheid binnen de vereniging draagt bij aan het versterken van de relaties tussen Vevonos en gerenommeerde kantoren in de juridische wereld. 


WhatsApp_Image_2024-05-23_at_12.45.31.jpeg