Bestuur 2023-2024

Het bestuur van Vevonos 2023-2024 bestaat uit:

Bestuur 2023-2024

Lisa van Essen (2021) Praeses
Esmé Grootoonk (2021) Abactis
Kelly van Nes (2022) Fiscus
Sanne van Boven (2021) Notaria Prima
Nynke Ellen Smits (2022) Notaria Secunda, tevens externe
PHOTO-2023-09-13-16-02-25_1.jpg
v.l.n.r.: Nynke Smits, Esmé Grootoonk, Lisa van Essen, Kelly van Nes, Sanne van Boven


Lisa van Essen

Praeses

Als praeses staat Lisa aan het hoofd van Vevonos. Met haar inspirerende leiderschap en charismatische uitstraling weet zij de visie en doelen en het speerpunt van Vevonos duidelijk over te brengen aan alle leden. Lisa is een geboren communicator en moedigt actieve betrokkenheid van alle leden aan. Haar sterke organisatorische vaardigheden zijn essentieel om alle activiteiten van Vevonos soepel te laten verlopen.

LinkedIn​​​​​​​

DSC07658.jpg


DSC07690.jpg

Esmé Grootoonk

Abactis

In haar rol als abactis is Esmé verantwoordelijk voor de administratieve kant van de vereniging. Zij houdt de notulen bij tijdens vergaderingen en zorgt ervoor dat de leden via de mail op de hoogte zijn van de meest recente informatie op het gebied van carrièremogelijkheden en evenementen. Met een scherp oog voor detail en een georganiseerde aanpak zorgt Esmé ervoor dat alle interne processen op rolletjes lopen.

LinkedIn​​​​​​​


Kelly van Nes

Fiscus

Als fiscus beheert Kelly de financiën van Vevonos. Zij bewaakt het budget en zorgt ervoor dat financiële middelen verstandig worden ingezet. Dit stelt Vevonos in staat om diverse activiteiten en evenementen te organiseren. Haar financiële expertise draagt bij aan een gezonde en duurzame voortzetting van Vevonos.

LinkedIn​​​​​​​

DSC07630.jpg


DSC07722.jpg

Sanne van Boven

Notaria Prima

Het takenpakket van Sanne omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden die allemaal draaien om het versterken van de online aanwezigheid en het bevorderen van de creatieve aspecten binnen de vereniging. Als Notaria Prima beheert Sanne alle social media kanalen van Vevonos en neemt zij het voortouw bij het vervaardigen van de Infonos. Naast haar betrokkenheid bij het verenigingsblad heeft Sanne de belangrijke taak om de website en de app van Vevonos te onderhouden. Een ander cruciaal aspect van de rol van Notaria Prima is de vice-voorzittersfunctie binnen de vereniging. Bij afwezigheid van de Praeses neemt Sanne het woord en vertegenwoordigt ze Vevonos. 

LinkedIn​​​​​​​


Nynke Smits

Notaria Secunda, tevens externe

Binnen het bestuur van Vevonos vervult Nynke een cruciale rol als Notaria Secunda, waarbij ze verantwoordelijk is voor het contact met verschillende kantoren. Haar bestuursjaar begint meteen met het benaderen van kantoren, gevolgd door een zomer vol acquisitie-activiteiten.  Een van de taken van Nynke is het organiseren van het jaarlijks terugkerende recruitmentdiner, een evenement van groot belang voor zowel studenten als kantoren. Hier worden waardevolle verbindingen gelegd en wordt de brug geslagen tussen ambitieuze studenten en toonaangevende kantoren. Nynke beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden, wat het contact met verschillende recruiters en kantoren ten goede komt. Haar betrokkenheid binnen de vereniging draagt bij aan het versterken van de relaties tussen Vevonos en gerenommeerde kantoren in de juridische wereld. 

LinkedIn

DSC_5514.jpg