Kascommissie

Kascommissie 2023-2024

Jody Bartholomeus (2019) -
Zoë Hulsebos (2021) -
Mirte Jasmijn Slottje (2020) -
DSC_0481.JPG

De kascommissie bestaat uit drie nauwkeurige leden die verantwoordelijk zijn voor het controleren van het financiële beheer van fiscus Kelly van Nes. Na het uitvoeren van hun onderzoek brengen ze verslag uit van hun bevindingen aan de algemene vergadering. Hieronder zullen de leden van deze commissie zich kort voorstellen: Mirte

Hi! Ik ben Mirte en jullie kunnen mij kennen als de fiscus van het 58ste bestuur van Vevonos, waar ik mijn plekje in de kascommissie ook aan heb te danken. Ik ben 21 jaar oud en woon inmiddels al meer dan 4 jaar in Groningen. Daarnaast werk ik dit jaar op een notariskantoor hier in Groningen als werkstudent en kun je mij dit jaar tegenkomen bij nog een klein aantal notariële vakken. 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te squashen of te lezen maar ik ben ook zeker niet vies van een drankje. De beste plek om mij te spotten is dan ook aan de bar bij de (gratis ;)) borrels van Vevonos!

Jody

Mijn naam is Jody en ik ben de tante van de groep. Met mijn 28 lentes jong de oudste actieve vevonoot. Dit is mijn vierde commissiejaar bij Vevonos en heb het daar nog steeds naar mijn zin. Naast mijn studie werk ik als pensioenspecialist. Mijn hobby's zijn leuke uitjes naken met vrienden. Als je me kwijt bent kun je me vinden op het terras.Zoë

Hi! Mijn naam is Zoë en ik ben 21 jaar. Ik doe met veel plezier de kascommissie dit jaar. Dit is inmiddels mijn derde commissiejaar bij Vevonos. Naast de studie notarieel werk ik op een notariskantoor. Ik vind het heel erg leuk om te dansen en dit doe ik dan ook graag even in de binnenstad na een vevoborrel. Je kan mij dan ook vaak vinden op de vevoactiviteiten, dus tot dan!