Symposium

Op 7 februari 2019 vindt het symposium van Vevonos plaats in het Kasteel (Melkweg 1) in Groningen. Graag verwelkomen wij jou hier om 12.00 uur. De dag zal beginnen met het plenaire gedeelte. Het onderwerp van het symposium luidt: ‘Blockchain: de notaris geketend?’. 

Na het plenaire gedeelte zullen de workshops plaatsvinden. De workshops worden verzorgd door de acht deelnemende kantoren. Welke kantoren aanwezig zullen zijn, vind je onder het kopje kantoren. Vervolgens is er een banenmarkt. De banenmarkt is de ideale gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje op informele wijze nader kennis te maken met kantoren. Op de banenmarkt zullen, naast de kantoren van de workshops, ook een aantal andere kantoren aanwezig zijn.

Er is ook een mogelijkheid voor een individueel gesprek met een kantoor. Dit is de perfecte manier om al je vragen over het kantoor, stages en masterclasses persoonlijk te bespreken en wellicht rolt er een mooie stageplek et cetera voor je uit. Tijdens het invullen van het aanmeldingsformulier krijg je een overzicht van de kantoren bij welke dit mogelijk is. Na je aanmelding ontvang je van het bestuur een mail met de mogelijkheden. Laat deze kans niet voorbijgaan! Wij raden het van harte aan!

De dag sluiten we af met een diner in Schimmelpenninck Huys. Tijdens het diner zal er na elke gang gerouleerd worden, waardoor je de gelegenheid krijgt om bij verschillende kantoren aan te schuiven. De dag zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.

Aanmelden voor het symposium is vanaf nu mogelijk via het inschrijfformulier op deze site. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Aanmelden kan nog tot en met 31 januari. 

Mocht je nog nadere vragen hebben over het symposium, neem dan gerust contact met ons op via: symposium@vevonos.nl

Wij hopen jou te mogen verwelkomen op 7 februari 2019!

Symposiumcommissie 2018-2019

DSC_8801.JPG