Algemene informatie


Beste lezer,

Op 4 februari 2021 vindt het symposium van Vevonos online plaats. Graag ontvangen wij jou deze dag als gast op ons digitale symposium. De online inloop is om 12:00 uur.

Deze dag begint met een plenair gedeelte waarvan het onderwerp ‘De vernieuwde notaris: digitalisering en marktwerking’ de kern is. Verschillende sprekers zullen aan het woord komen en een aantal invalshoeken van het onderwerp belichten. Benieuwd wie er deze dag komen spreken? Klik op het kopje sprekers.

Na de presentaties van de verschillende sprekers, is het tijd voor pauze. Na de pauze starten de workshops. De workshops bestaan dit jaar uit twee rondes en worden wederom verzorgd door zeven deelnemende kantoren. De kantoren welke aanwezig zijn bij de workshops zijn te vinden onder het kopje kantoren!

Na de workshoprondes begint de digitale kantorenmarkt. Deze markt is een perfecte gelegenheid om op een informele wijze kennis te maken met de aanwezige kantoren. Bij de kantorenmarkt zijn naast de kantoren die de workshops geven, ook een aantal andere kantoren aanwezig. Mocht je niet voldoende hebben aan het contact met een kantoor op de kantorenmarkt en meer interesse hebben in een bepaald kantoor, dan is het ook mogelijk om individueel in gesprek te gaan met een kantoor. Tijdens dit gesprek is er gelegenheid om één op één al je vragen over het kantoor, stages, masterclasses en werkstudentschappen te bespreken. Deze individuele gespreken zijn van harte aan te bevelen omdat er vaak hele mooie kansen uit voortvloeien zoals een mogelijkheid tot stage. Maak hier dus zeker gebruik van!

Aanmelden voor het symposium is vanaf nu mogelijk via het inschrijfformulier op deze site. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Aanmelden kan tot en met 20 januari 2021. Afmelden kan tot 27 januari 2021, indien je je niet op tijd afmeld zullen de kosten voor het borrelpakket in rekening worden gebracht.

Rond 18:30 uur zal de dag afgelopen zijn.

Houd voor updates onze Instagram pagina @symposiumvevonos in de gaten!

Mochten er nog vragen zijn? Neem dan contact met ons op via symposium@vevonos.nl

Wij hopen jou online te mogen verwelkomen op 4 februari 2021!

Hartelijke groet,

Symposiumcommissie 2020-2021

Symposium_poster_DEF_png_1.png
Foto_sympo.JPG
v.l.n.r. Mirthe Morssink, Auke Jan Ytsma, Liselot Baron, Tobias Henneveld, Gerbrich van der Wolf.