Lustrumcommissie

Lustrumcommissie

Daphne Winters (2018) Praeses
Pien Schonewille (2017) Abactis
Tobias Henneveld (2018) Fiscus
Harte Havinga (2018) -
Martin Stel (2015) -
Mujtaba Ariaie (2017) -
Lustrumcommissie_foto1.JPG
V.l.n.r. en boven naar onder: Harte Havinga, Martin Stel, Pien Schonewille, Tobias Henneveld, Daphne Winters, Mujtaba Ariaie

In november vieren wij ons 55-jarige bestaan van onze mooie vereniging met het 11elustrum. Om deze week onvergetelijk te maken, gaan wij, Daphne, Tobias, Mujtaba, Harte, Martin en Pien, al onze tijd, energie en aandacht besteden aan het verzinnen van leuke invulling van deze week! 

Daphne, onze strenge, maar rechtvaardige Praeses, houdt de touwtjes strak in handen. Met haar nuchterheid, droge humor en ervaring uit de Activiteitencommissie, gaat zij dit lustrum tot een geweldig einde brengen. 

Martin, onze veteraan, is de enige van ons die zijn ervaring van het vorige lustrum kan gebruiken. Daarnaast is hij ons creatieve meesterbrein en met zijn vlotte babbel praat hij alle losse eindjes aan elkaar.

Tobias, ons rekenwonder, gaat als fiscus over het financiële plaatje van deze week. Verder is hij 7 dagen per week in de sportschool te vinden, dus alle sportieve activiteiten deze week hebben jullie aan hem te danken. 

Harte, de liefste van ons allemaal, gaat met haar geweldige social media-platform de Facebook van het lustrum nieuw leven in blazen. Dit veelzijdige lid van onze commissie is ook nog roeister bij Gyas en werkt bij de Haan! 

Mujtaba, onze ondernemer die altijd een grapje klaar heeft staan brengt een gezellige sfeer in het lustrum. Door zijn ondernemende instelling wordt het organiseren van deze week een fluitje van een cent. 

Pien, onze feestganger maakt van elk gelegenheid één groot feest. Deze abactis typt alle notulen vliegensvlug in elkaar. Met haar sprankelende persoonlijkheid is elke vergadering weer gezellig.

Met deze zes toppers wordt dit lustrum een week voor in de boeken!