LNSF-commissie

LNSF 2023-2024

Julia van der Struik (2019) Praeses
Bente Vlas (2022) Abactis
Henny Marije de Jong (2021) Fiscus
Marnick Panman (2019) Algemeen lid
Anouk Joanne Willemijn Jansen (2021) Algemeen lid
ba00eb95-7463-4700-9199-4f86d685c3af.jpeg

Het LNSF staat weer voor de deur en dit jaar is het de beurt aan Vevonos om dit spectaculaire evenement te organiseren! De LNSF-commissie gaat dit feest organiseren en uitvoeren. Ze zullen de stad omtoveren tot een bruisende plek vol muziek, dans en feestvreugde.

Bente

Hoii! Ik ben Bente en ik ben 21 jaar. Afgelopen studiejaar heb ik mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond en dit jaar ga ik door met het tweede jaar notarieel recht. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik veel met vrienden. De zomer spendeer ik het liefste aan het strand met een goed boek:) Ik kijk er mega erg naar uit om aankomend studiejaar het LNSF te organiseren!


Anouk 

Hoi, Ik ben Anouk Jansen. Inmiddels 25 lentes jong, ik zit in mijn laatste bachelorjaar van de opleiding. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken van Lucinda Riley, spreek ik graag met vriendinnen af en houd ik van het organiseren van feestjes. Ik werk bij de IKEA als sales medewerker en ben voorzitter van het studenten assistententeam van de faculteit Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool. Ik geef graag bijles in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en bedrijfsrecht. Zie ik jou op het LNSF dit jaar?

Marnick

Hola!! Ik ben Marnick, inmiddels een veteraan bij Vevonos. Ik ben dit jaar begonnen met mijn master Notarieel recht, die wil ik een jaar afronden dus je gaat mij vaak in de jb zien. Ik vind het verder leuk om te reizen, mensen te ontmoeten, pianospelen en motorrijden. Dit jaar mede-organiseer ik het LNSF en dit gaat heel vet worden!

Julia

Heei, ik ben Julia en ik ben 24 jaar oud. Inmiddels ben ik begonnen aan de master Notarieel recht en werk ik op een notariskantoor. Verder ben ik ook al een aantal jaren actief lid bij Vevo. Dit wordt namelijk mijn vierde commissiejaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en om lekker te borrelen met vrienden. Ik heb veel zin om met mijn commissiegenoten het LNSF te organiseren en hoop jullie daar ook te zien!!