Nieuws

Solliciteer voor een commissie!

Solliciteer voor een commissie!

De sollicitaties voor de commissies bij Vevonos voor het jaar 2022-2023 zijn vanaf morgen (13 mei) geopend en daarvoor zijn wij op zoek naar jou!


Het plaatsnemen in een commissie is leerzaam, maar vooral ook heel erg leuk! Gaandeweg zal je veel vaardigheden opdoen die je niet tijdens je studie leert, zoals managen en andere communicatievaardigheden. De functies waarvoor je kan solliciteren zijn: Praeses, Fiscus en Abactis. Je kunt solliciteren voor een functie, maar dit hoeft niet. 

 

De Activiteitencommissie
Deze commissie organiseert gedurende het jaar verscheidene activiteiten, zoals de themaborrel, de eerstejaarsactiviteit, de algemene ledendag en de karaokeborrel. 

De Almanakcommissie
Deze commissie zet de almanak in elkaar, dit is het jaarboek van Vevonos. Onderdelen hieruit zijn de commissie-interviews, waarbij je als commissie langs alle andere commissies gaat om ze zodoende een mooi plekje in de almanak te geven. Daarnaast is er een redactioneel deel, waarin je als commissie de vrijheid hebt om allerlei activiteiten te ondernemen die met het door jullie gekozen thema samenhangen. 

De Mediacommissie
Deze commissie zal onder meer de foto’s maken op de borrels en andere activiteiten en een bijdrage leveren aan de Infonos. Deze commissie is zeer veelzijdig en het gehele jaar door actief. De mediacommissie kent geen fiscus.

De ISP-commissie (internationaal studieproject)
Deze commissie organiseert de buitenlandse reis van Vevonos, waar formele en informele activiteiten zullen plaatsvinden. Jaren hiervoor ging de reis onder andere naar Krakau, Athene, Lissabon, Boedapest, Riga, Valencia, Istanbul, Belgrado en vele andere bestemmingen. Dit jaar kon het ISP door Corona helaas niet doorgaan. Daarom kijken we extra uit naar de reis van volgend jaar.

De Symposiumcommissie
Deze commissie organiseert het jaarlijkse symposium van Vevonos waar het draait om een thema. Dit jaar was dat ‘anonimisering van vermogen’. Daarnaast kan tijdens het symposium kennis worden gemaakt met verschillende kantoren door middel van een diner, workshops en een banenmarkt. Bij de symposiumcommissie kun je naast de drie andere functies solliciteren voor commissaris intern, welke gaat over de sprekers en voor commissaris extern, welke namens de commissie in contact treedt met de kantoren. 

De Studiefaciliteitencommissie
Deze commissie is verantwoordelijk voor het uitgeven van de college-aantekeningen en uittreksels. Verder zullen zij zich nog bezighouden met het organiseren van tentamentrainingen.

De Promotiecommissie
De promotiecommissie is het gezicht van de vereniging op open dagen, symposia en bij collegepraatjes. Daarnaast zal de promotiecommissie dit jaar verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de kennismakingsborrel en de notariële kennismakingsochtend.

De Kleine reiscommissie
Nieuw in het rijtje is dit jaar de Reiscommissie. De Reiscommissie zal een korte trip organiseren in Nederland of onze buurlanden. Aangezien dit een nieuwe commissie is heb je veel vrijheid om ideeën in te brengen en zo de reis vorm te geven.

 

Solliciteren kan door je CV en motivatie op te sturen naar info@vevonos.nl tot en met vrijdag 27 mei 2022, 23.59 uur. 

De sollicitaties zullen gehouden worden op dinsdag 31 mei, woensdag 1 juni en donderdag 2 juni. Graag vernemen we jouw voorkeur.

 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen