Nieuws

Nieuwsbrief september

In deze update vind je de data van de komende activiteiten van Vevonos.

Belangrijke data

  • 13 september                         Openingscollege & maandelijkse borrel
  • 21 – 23 september                 Actieve Leden Weekend
  • 26 september                         Notarieel Forum
  • 4 oktober                                Introductiedag voor nieuwe leden
  • 4 oktober                                Maandelijkse borrel
  • 14 oktober                              4 Mijl van Groningen

Een deel van de verdere jaarplanning is te vinden op www.vevonos.nl

Vevonos op je telefoon!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste verenigingsnieuws, alle data van activiteiten alvast noteren en als eerste de foto’s bekijken? Blijf op de hoogte via onze app.

De app is beschikbaar voor iOS en Android en als volgt te downloaden: zoek in de app/play store naar Vevonos, dan vind je de app die je kan installeren.

Openingscollege & maandelijkse borrel

Donderdagavond 13 september is het eindelijk weer zover; het moment waarop je met al je Vevonos vrienden weer kan bijkletsen na een lange warme zomervakantie. Ook is dit de ideale gelegenheid voor nieuwe leden om alle andere Vevonoten te ontmoeten. Uiteraard onder het genot van een drankje! Je favoriete notariële hoogleraren zul je ook deze avond treffen, want ook dit jaar zullen zij weer de bar beklimmen om het openingscollege te verzorgen. En om het feest compleet te maken is Loyens&Loeff aanwezig op de borrel voor een praatje, maar ook nemen zij hun fameuze wettenbundels mee om uit te delen. Graag zien wij jullie allemaal weer op de allereerste borrel van het jaar!

 

Actieve Leden Weekend

Van vrijdag 21 september tot en met zondag 23 september zullen de actieve leden verblijven op een, voor hen nog, onbekende locatie om elkaar beter te leren kennen. De activiteitencommissie is al druk bezig met alle voorbereidingen. Het belooft een heel leuk en gezellig weekend te worden.

Notarieel Forum

Woensdagavond 26 september zal het Notarieel Forum plaatsvinden in Grand Café Time Out, Poelestraat 34-36. Het onderwerp van dit jaar luidt: ‘De toekomst van het personen- en familierecht.’ Bijzonder hoogleraar Personen- en familierecht en lid van de Staatscommissie ‘Herijking ouderschap’  Fatih Ibili zal ons van alles vertellen over dit onderwerp. Vanaf 19.30 uur is de inloop en de avond zal om 20.00 uur beginnen. Na afloop is er tijd voor een borrel.

Introductiedag voor nieuwe leden

Op donderdagmiddag 4 oktober is het tijd voor de introductiedag voor alle nieuwe leden. Deze middag zullen wij een leuke activiteit gaan doen, waarbij je elkaar beter leert kennen en ook kennis maakt met Vevonos. Wat we precies gaan doen, blijft nog even geheim, maar het belooft een middag te worden die je niet wilt missen. De middag zal worden afgesloten met een heerlijk diner! Dit geeft je bovendien een goede bodem om vervolgens met zijn allen een borrel te drinken op de maandelijkse borrel in de Pappa Joe.

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar activiteiten@vevonos.nl. Vermeld hierbij eventuele allergieën of dieetwensen. Aanmelding staat open voor nieuwe leden, welke nog niet eerder bij de introductiedag aanwezig zijn geweest.

Oktober-borrel

Donderdagavond 4 oktober zullen er weer hitjes gedraaid worden, staat de tap weer open en zijn er genoeg bitterballen ingeslagen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige Vevonos-borrel in de Pappa Joe, Gelkingestraat. Of nou ja, alle ingrediënten? Uiteraard hopen wij dat jij niet zult ontbreken, want dat zal de avond pas echt top maken! Op deze borrel zal de nieuwe lichting Vevonos leden zich mengen onder de andere leden. Kortom, kom ook een kijkje nemen!

De 4 mijl van Groningen

Zondag 14 oktober zal een grote groep fanatieke Vevonoten naar Haren afreizen, om vervolgens 6,4 km hard te lopen terug naar Groningen. Daar zal de finish zijn op de Vismarkt.

Aanmelden is nog mogelijk. Dit kan via www.4mijl.nl. Vervolgens kun je je aanmelden voor de recreantenloop. Wil je met ons mee? Dan kun je dit nog voor zondag 30 september laten weten via info@vevonos.nl en de inschrijfkosten declareren.

Schrijvers gezocht!

Wil jij aankomend studiejaar een vliegende start maken en vind je het daarbij ook nog eens leuk om je medestudenten hierbij een handje te helpen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die collegeaantekeningen en/of uittreksels tegen betaling willen schrijven voor de volgende vakken;

  • Personen, familie- en erfrecht;
  • Bedrijfseconomie voor Notariëlen;
  • Belastingrecht 2

Naast het feit dat je wordt betaald om college te volgen en daarbij tevens je medestudenten helpt, heb je jezelf op deze manier ook zo optimaal mogelijk voorbereid op het tentamen. Een heuse win-win situatie!

Dus, ben (of ken) jij iemand die goed is in het schrijven van college-aantekeningen of ben jij een ster in het maken van uittreksels? Stuur dan voor woensdag 5 september een mailtje naar studiefaciliteiten@vevonos.nl!

Volg ons op:

Facebook, Instagram en LinkedIn

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen