Nieuws

Nieuwsbrief oktober

 

Vevonos Update

Oktober 2018

In deze update vind je de data van de komende activiteiten van Vevonos. 

Belangrijke data

•     4 oktober                                Introductiedag voor nieuwe leden

•     4 oktober                                Maandelijkse borrel 

•     14 oktober                              4 Mijl van Groningen

•     8 november                            Themaborrel 

•     13 november                          Recruitmentdiner

•     16 november                          Landelijk Notarieel Studenten Feest (LNSF)

•     22 november                          Diës en HALV

•     23 november                          Kantoorbezoek Loyens & Loeff

•     28 november                          Kantoorbezoek de Brauw Blackstone Westbroek

Een deel van de verdere jaarplanning is te vinden op www.vevonos.nl

Vevonos op je telefoon!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste verenigingsnieuws, alle data van activiteiten alvast noteren en als eerste de foto’s bekijken? Blijf op de hoogte via onze app. 

De app is beschikbaar voor iOS en Android en als volgt te downloaden: zoek in de app/play store naar Vevonos, dan vind je de app die je kan installeren. 

Introductiedag voor nieuwe leden

Op donderdagmiddag 4 oktober is het tijd voor de introductiedag voor alle nieuwe leden. Deze middag zullen wij een leuke activiteit gaan doen, waarbij je elkaar beter leert kennen en ook kennis maakt met Vevonos. Wat we precies gaan doen, blijft nog even geheim, maar het belooft een middag te worden die je niet wilt missen. De middag zal worden afgesloten met een heerlijk diner. Bij het diner sluiten kantoormedewerkers van TRIP advocaten & notarissen aan om kennis mee te maken. Het diner geeft je bovendien een goede bodem om vervolgens met zijn allen een borrel te drinken op de maandelijkse borrel in de Pappa Joe. 

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar activiteiten@vevonos.nl. Vermeld hierbij eventuele allergieën of dieetwensen. Aanmelden is mogelijk tot 1 oktober a.s. vóór 12.00 uur! Aanmelding staat open voor nieuwe leden, welke nog niet eerder bij de introductiedag aanwezig zijn geweest. 

Oktober-borrel

Donderdagavond 4 oktoberzullen er weer hitjes gedraaid worden, staat de tap weer open en zijn er genoeg bitterballen ingeslagen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige Vevonos-borrel in de Pappa Joe, Gelkingestraat. Of nou ja, alle ingrediënten? Uiteraard hopen wij dat jijniet zult ontbreken, want dat zal de avond pas echt top maken! Op deze borrel zal de nieuwe lichting Vevonos leden zich mengen onder de andere leden. Kortom, kom ook een kijkje nemen! 

De 4 mijl van Groningen

Zondag 14 oktoberzal een grote groep fanatieke Vevonoten naar Haren afreizen, om vervolgens 6,4 km hard te lopen terug naar Groningen. Daar zal de finish zijn op de Vismarkt. De renners kunnen alle aanmoedigingen goed gebruiken, dus hopen we op veel Vevo-support langs de route. 

Themaborrel

Na de eerste tentamenperiode is het op donderdagavond 8 novembertijd om alles uit de kast te halen, want er wacht een heuse themaborrel op ons! Weg met de tentamenstress en lekker proosten op de (goede) afloop. Nadat we eerder jaren al biertjes dronken op de ‘Pyjama Party’ en ‘back to the 80’s and 90’s’ gingen, zal er ook dit jaar een spetterend thema zijn. Wat het thema gaat worden, is aan jullie! Binnenkort kun je stemmen op jouw favoriete thema in de poll op de Vevonos-app! Houd de app dus in de gaten en laat je stem horen. De borrel begint om 21.00 uur en is, zoals altijd, in de Pappa Joe, Gelkingestraat.

Recruitmentdiner

Dinsdag 13 novemberorganiseren wij in samenwerking met verschillende kantoren het recruitmentdiner in Amsterdam. Dit is de ideale gelegenheid om met kantoren kennis te maken en je te oriënteren op het notariële werkveld. Tijdens het recruitmentdiner zullen alle deelnemers bij het voor-, hoofd- en nagerecht aanschuiven bij steeds een ander kantoor. De deelnemende kantoren dit jaar zullen zijn: 

  • Houthoff                                             -   Simmons & Simmons
  • CMS                                                   -    Stibbe
  • Dentons Boekel                                 -    Van Doorne
  • Lexence                                              -    AKD

Voor het recruitmentdiner kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@vevonos.nl.

Landelijk Notarieel Studenten Feest

Dit jaar zal het Landelijk Notarieel Studenten Feest (LNSF) in Utrecht plaatsvinden!  Op het LNSF zijn alle notariële studentenverenigingen uit Nederland aanwezig. Binnenkort zal het thema bekend worden gemaakt! Houd hiervoor de facebookpagina in de gaten. Na het feest zullen wij met een bus terugreizen naar Groningen. Voor €15,- heb je een hele avond onbeperkt binnenlands gedestilleerd, bier, wijn en fris. Het is mogelijk om één introducé mee te nemen. Opgeven kan op www.vevonos.nl (achter het ledengedeelte)

Scoor jouw Vevonos das en pin!

Binnenkort is het recruitmentdiner en staan de eerste kantoorbezoeken op de agenda! Wat mag er dan niet ontbreken? Juist, een echte Vevonos das voor de mannen en een Vevonos pin voor de vrouwen. Scoor nu snel deze musthave! De das en pin zijn via de site te bestellen of door een mail te sturen naar info@vevonos.nl

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen