Nieuws

Nieuwsbrief maart

 

In deze update vind je de data van de komende activiteiten van Vevonos. 

Belangrijke data

•      28 februari                                Almanakborrel

•      1 maart                                      Landelijke Notarieel Studenten Gala 

•      1 maart                                      Bestuurssollicitaties open

•      7 maart                                       Algemene Ledendag

•      11 maart                                     Kantoorlunch Trip

•      14 maart                                    Landelijk Notarieel Studenten Congres

•      11 april                                       Kantoorbezoek Trip

•      11 april                                       Karaokeborrel

•      12 april                                        Kantoorbezoek DLA Piper

•      15 t/m 22 april                          Internationaal Studieproject in Krakau

•      24 april                                       Kantoorbezoek Linklaters

•      26 april                                        Kantoorbezoek Dentons Boekel

•      2 mei                                          Pubquizborrel

Een deel van de verdere jaarplanning is te vinden op www.vevonos.nl

 

Almanakborrel

De almanakcommissie is het hele jaar druk bezig geweest met het maken van een prachtig jaarboek; de almanak van Vevonos! Op donderdag 28 februari zullen zij de almanak aan alle leden presenteren tijdens de almanakborrel. Om het tipje van de sluier te geven: het is een pareltje! Kom gezellig langs, neem een drankje en een bitterbal, houd je pen gereed en proost met de almanakmeiden op het geweldige eindresultaat. Wij zien je graag vanaf 21.00 uur in de Pappa Joe, Gelkingestraat! 

Algemene Ledendag

Op donderdag 7 maartnodigen wij alle leden van Vevonos uit op onze algemene ledendag. De activiteitencommissie heeft een leuk programma in elkaar gezet. Wat we precies gaan doen, blijft nog een verrassing! Het belooft in ieder geval een mooie en gezellige dag te worden. De dag zal beginnen rond 15:00 uur en 's avonds eindigen nadat we met zijn allen een hapje hebben gegeten. Dit wil je toch niet missen? Geef je dus snel op via de site! Dit kan nog tot donderdag 28 februari, voor 12.00 uur!

Karaokeborrel

Blok donderdagavond 11 april alvast vrij in je agenda, want dan vindt de karaokeborrel plaats. Schuilt er in jou een verborgen zangtalent? Heb jij de X-Factor? Of kan je juist totaal niet zingen, maar wil je wel iedereen met jouw zangtalenten overspoelen? Zorg dan dat je donderdag 11 april van de partij bent bij de karaokeborrel, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Een spetterend thema voor de avond zal nog volgen, houd hiervoor de social media kanalen in de gaten. Vanaf 21.00 uur ben je welkom bij Pappa Joe (Gelkingestraat 50) om de sterren van de hemel te zingen.

Internationaal Studieproject in Krakau

Met een groep Vevonoten zullen wij van 15 t/m 22 april afreizen naar het Poolse Krakau. De ISP-commissie heeft een fantastische reis georganiseerd. Wij kijken er naar uit! 

Wie wordt het 55stebestuur van Vevonos?

Voor het nieuwe academische jaar is Vevonos op zoek naar een nieuw bestuur!

Een bestuursjaar is ontzettend leuk en vooral ook erg leerzaam. Je krijgt de mogelijkheid om vele contacten op te doen binnen de notariële wereld. Daarnaast begeleid je de vele commissies die onze vereniging rijk is en organiseer je in samenwerking met hen formele en informele activiteiten voor de leden van Vevonos. Als kers op de taart viert Vevonos in 2019 ook zijn 55ste lustrum! 

Ben jij de enthousiaste, gemotiveerde persoon die met passie onze mooie vereniging een jaar wil besturen? Stuur danuiterlijk 23 maart 23.59 uureen sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae naar info@vevonos.nl. Vanaf vrijdag 1 maart kun je solliciteren.

Wil je meer weten over een bestuursjaar of over een bepaalde functie? Aarzel dan niet om een huidig bestuurslid te benaderen voor meer informatie of voor een kop koffie. 

Kantoorbezoeken

Kantoorlunch Trip

Ben jij nieuwsgierig naar een notariskantoor in het noorden van het land? Ben jij misschien nog nooit op een notariskantoor geweest? Ben jij benieuwd hoe het notariaat er in de praktijk aan toe gaat? Dan is dit je kans op eens op een laagdrempelige manier binnen te kijken! Meld je aan voor de kantoorlunch bij Trip advocaten & notarissen op maandag 11 maart. Hier heb je de gelegenheid om eens binnen te kijken en om op een laagdrempelige manier kennis te maken met medewerkers van het kantoor.  Aanmelden kan op de website!  

Kantoorbezoek Trip

Op donderdag 11 april zullen wij een bezoek brengen bij Trip Advocaten & Notarissen in Groningen. Dit is een uitgebreider bezoek dan de bovenstaande lunch. We zullen van alles te weten komen over de notariële praktijk in Groningen. Ben jij benieuwd? Meld je dan aan op de website vanaf 1 maart!

Kantoorbezoek DLA Piper

DLA Piper is één van de grootste zakelijke juridische dienstverleners wereldwijd. In korte tijd zijn zij door hun ondernemende instelling uitgegroeid tot een kantoor met meer dan 90 vestigingen in ruim 30 landen. In Nederland werken ongeveer 250 werknemers, waaronder advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Het bezoek zal plaatsvinden op vrijdag 12 april. Nog niet veel vaker heeft Vevonos een bezoek gebracht aan dit kantoor, daarom is dit een kans om een keer binnen te kijken in de vestiging in Amsterdam. Ga jij met ons mee? Meld je dan vanaf 1 maart aan op de website!

Kantoorbezoek Linklaters

Woensdag 24 april zullen wij afreizen naar Amsterdam om op bezoek te gaan bij Linklaters in het WTC gebouw. Linklaters is een vooraanstaand internationaal juridisch kantoor. Ze zijn gevestigd in meerdere landen, maar in Amsterdam zitten ze met een relatief klein team van ongeveer 60 mensen. Ze hebben een internationaal cliëntenbestand dat gezien mag worden, en het kantoor biedt medewerkers de gelegenheid om zeer vroeg in hun carrière aan grote zaken mee te werken. Het is een echt Nederlandse vestiging gericht op de hele wereld. Wil jij eens een kijkje nemen bij Linklaters? Meld je dan aan vanaf 11 maart op website!

Kantoorbezoek Dentons Boekel

Dentons Boekel biedt full-service juridisch advies en notarisdiensten, met een duidelijk focus op Corporate en Real Estate. Nederlandse en internationale klanten worden bijgestaan op gebied van hun zakelijke activiteiten, transacties en geschillen. Dentons Boekel is gevestigd op de Zuidas, waar we op vrijdag 26 april een bezoek zullen brengen. Ben jij benieuwd naar dit kantoor? Aanmelden kan vanaf 11 maart op de website!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen