Nieuws

Nieuwsbrief juli/augustus

Vevonos update: juli & augustus 2018

In deze update vind je de data van de komende activiteiten van Vevonos na de zomervakantie. De data kun je alvast in je agenda noteren! 

Belangrijke data

•     13 september                        Openingscollege & maandelijkse borrel

•     21 – 23 september                Actieve Leden Weekend 

•     4 oktober                                Introductiedag voor nieuwe leden

•     4 oktober                                Maandelijkse borrel 

•     14 oktober                              4 Mijl van Groningen

Een deel van de verdere jaarplanning is te vinden hier op de website, onder het kopje evenementen.

Vevonos op je telefoon!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste verenigingsnieuws, alle data van activiteiten alvast noteren en als eerste de foto’s bekijken? Blijf op de hoogte via onze app. De app is beschikbaar voor iOS en Android en als volgt te downloaden: zoek in de app/play store naar Vevonos, dan vind je de app die je kan installeren. 

Donderdag 24 mei: Overdrachts-ALV

Donderdag 24 mei heeft de overdrachts-ALV plaatsgevonden. Graag willen wij via deze weg onze voorgangers; Esmée Oldenkamp, Daphne Gerringa, Jiska van Buuren, Anne Wigchering en Amber Woldring, nogmaals bedanken voor hun fantastische inzet het afgelopen jaar! Vol enthousiasme gaan wij het aankomende jaar tegemoet. Wij hebben er heel veel zin in! 

Afgestudeerd? 

Heb jij het felbegeerde papier in de pocket? Van harte gefeliciteerd! Blijf jij ook na je studententijd Vevonos een warm hart toedragen? Word dan donateur! Het aanmeldformulier en meer informatie is te vinden hier op de site, onder het kopje lidmaatschap.

Scoor jouw Vevonos das, pin en vest!

De Vevonos-das: Deze mannenaccessoire bij uitstek is in het bijzonder geschikt voor formele gelegenheden, zoals kantoorbezoeken of het recruitment diner. Het is een echte must voor mannen die Vevonos lief hebben. 

Ook aan de dames is gedacht om te shinen tijdens formele activiteiten van Vevonos, namelijk met de enige echte Vevonos pin! Geen gaatjes in je nette kleding, maar een krachtig magneetje laat jouw exemplaar schitteren. Scoor nu de musthave voor elke dame! 

En wat natuurlijk ook niet in de kledingkast van elke Vevonoot mag ontbreken is het Vevonos vest! In dit coole vest zul jij het nooit meer koud hebben, verdrink in de warmte van deze eye-catcher. Op dit vest zal voorop jouw naam worden gedrukt en achterop staat groot het logo van jouw favoriete vereniging! De vesten zijn donkerblauw en met witte belettering. Ideaal om te dragen op de borrels, in de collegebanken of tijdens het studeren in de UB.  

Kijk snel onder het kopje 'evenementen' en bestel je das, pin of vest! Of stuur een mail naar onze Notaria Prima Tjitske Nooitgedagt via info@vevonos.nl

Het bestuur van Vevonos wenst iedereen een hele fijne, leuke en zonnige zomervakantie! Tot snel! 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen