Nieuws

Nieuwsbrief blok 4

Vevonos Update

Blok 4

In deze nieuwsbrief vind je nieuws en informatie over de komende activiteiten van Vevonos in Blok 4.

Belangrijke data

  • 13 april                                   Karaokeborrel
  • 19-26 april                               Internationaal Studieproject naar Lissabon
  • 2 mei                                      Landelijk Notarieel Studenten Hockeytoernooi te Utrecht
  • 9 mei                                      Kantoorbezoek Vechtstede Notarissen 
  • 11 mei                                    Pubquizborrel
  • 15 mei                                    Kantoorbezoek De Brauw Blackstone Westbroek
  • 16 mei                                    Kantoorbezoek Bird & Bird
  • 18 mei                                    Loyens & Loeff hockeytoernooi
  • 19 mei                                    Kantoorbezoek Simmons & Simmons                                  
  • 22 mei                                    Notariële kennismakingsochtend
  • 22 mei                                    Actieve Leden Bedankdag
  • 24 mei                                    Overdrachts-ALV
  • 1 juni                                      Kantoorbezoek Baker McKenzie

Vevonos app

Sinds dit jaar heeft Vevonos een nieuwe app. Deze nieuwe app heeft een moderne en frisse uitstraling. Blijf op de hoogte van alle evenementen en foto’s! Deze app is te downloaden in de Play Store en in de Appstore, door te zoeken op Vevonos. Mocht je geen inloggegevens hebben, mail dan naar info@vevonos.nl en dan zorgen wij dat je nieuwe inloggegevens krijgt.
 

13 april: Karaokeborrel

Schuilt er in jou een verborgen zangtalent? Heb jij de X-Factor? Ben jij nu nieuwe Idol? Of kan je juist totaal niet zingen, maar wil je wel iedereen met jouw zangtalenten overspoelen? Zorg dan dat je donderdag 13 april van de partij bent bij de karaokeborrel, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Het thema zal zijn: “Geordie Shore”. Vanaf 21.00 uur ben je welkom bij Pappa Joe (Gelkingestraat 50).
 

19-26 april: Internationaal Studieproject (ISP) naar Lissabon

Met alle leden die zijn ingeloot op 1 december of die later een plekje hebben bemachtigd, zullen we deze week afreizen naar Lissabon. De ISP-commissie heeft een fantastische reis neergezet. We kijken hier erg naar uit!
 

2 mei: Landelijk Notarieel Studentenhockeytoernooi te Utrecht

Dit jaar zal dit sportieve evenement worden georganiseerd door Vevanos uit Utrecht. Het thema zal zijn ‘Als een tokkie op de hockey, Proleten naar eer en geweten’. Het landelijk Notarieel Studentenhockeytoernooi (LNSH) zal beginnen rond 11.00 uur. Het zal een dag worden vol wedstrijden, een lunch, BBQ, een feest en bier. Help jij Vevonos aan de bokaal? Ook als je minder goed kunt hockeyen, kun je er ook een mooie dag van maken. Ofwel door het meedoen in het “B-team” of door mentale support en genietend van de relaxte sfeer tijdens deze dag. Een kaartje voor deze mooie dag kost €15 en de vervoerskosten kunnen gedeclareerd worden bij Vevonos. De inschrijving voor het LNSH is geopend op www.vevonos.nl (achter het ledengedeelte) en zal sluiten op 24 april a.s.
 

9 mei: Kantoorbezoek Vechtstede Notarissen

Nieuw dit jaar is het kantoorbezoek bij Vechtstede Notarissen te Hardenberg. Vechtstede is een notariskantoor met 3 vestigingen in het oosten van Nederland. Vechtstede heeft een algemene notariële praktijk met enkele specialisten op het gebied van agrarisch recht, ondernemingsrecht en familierecht. Het belooft een mooie dag te worden. De inschrijving voor dit kantoorbezoek is geopend op de website.
 

11 mei: Pubquizborrel

De allerlaatste borrel van het huidige bestuursjaar zal georganiseerd worden door het kandidaatsbestuur. Dit zal de eerste activiteit zijn die zij organiseren en ze zullen er alles aan gaan doen om een leuke pubquiz neer te zetten! Met jouw kennis over de raarste feitjes, sport of Vevonos maak je met jouw team veel kans op de overwinning. Opgeven voor deze spannende quiz kan vanaf maandag 1 mei via info@vevonos.nl. Vermeld hierbij jullie teamnaam en de leden van het team. Heb je voor de borrel nog geen team, dan is dat ook geen probleem. Tijdens de borrel worden namelijk de laatste teams nog gevormd. Vanaf 21.00 uur zijn de deuren van Pappa Joe (Gelkingestraat 50) geopend.
 

15 mei: Kantoorbezoek De Brauw Blackstone Westbroek

 

Op maandag 15 mei brengt Vevonos met geïnteresseerde leden een bezoek aan De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam. Deze dag zullen we met alle andere Notariële verenigingen doorbrengen, er is een mooi programma samengesteld. De inschrijving is helaas al gesloten.
 

16 mei: Kantoorbezoek Bird & Bird

Dit jaar is er weer een kantoorbezoek bij Bird & Bird in Den Haag. Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten juridische dienstverlening op topniveau combineren met diepgaande kennis van high tech en gereguleerde sectoren als: telecom, IT, life sciences, media, energy, internet en electronics. Het kantoorbezoek zit helaas al vol, je kunt je alleen nog inschrijven voor de reservelijst.


18 mei: Loyens & Loeff hockeytoernooi
Dit jaar zal Vevonos meedoen aan het hockeytoernooi van onze hoofdsponsor Loyens & Loeff. Dit hockeytoernooi zal plaatsvinden in Amsterdam. Meer informatie over dit evenement zullen jullie spoedig ontvangen.

 

19 mei: Kantoorbezoek Simmons & Simmons
SImmons & Simmons is één van de grote internationale advocatenkantoren ter wereld. Ze hebbe verschillende kantoren in Europa, Azië en het Midden-Oosten. 19 mei zal Vevonos een bezoek brengen aan het kantoor Simmons & Simmons aan de Zuid-As in Amsterdam. De inschrijving voor dit evenement is helaas al vol, maar je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst.

 

22 mei: Notariële Kennismakingsochtend

Door de promotiecommissie wordt een activiteit georganiseerd voor eerstejaars rechtenstudenten die geïnteresseerd zijn in de studie Notarieel recht. Tijdens de activiteit maken zij natuurlijk ook kennis met Vevonos en haar leden, maar vooral met de studie Notarieel Recht. De bedoeling is dat de eerstejaars rechtenstudenten erachter komen of de studie iets voor hen is. Meer informatie over dit evenement zal worden verspreid door de promotiecommissie.
 

22 mei: Actieve Leden Bedankdag

Wij, als bestuur, willen alle actieve leden een dag in het zonnetje zetten om jullie te bedanken voor het afgelopen jaar. Vanaf halverwege de middag zullen wij gaan fietsen naar het Break-Out Grunopark te Harkstede, daar zullen we meerdere activiteiten gaan doen en we sluiten de dag af met een barbecue. Meer informatie voor de actieve leden zal volgen via de mail.

 

24 mei: Overdrachts-ALV

Op deze avond zal de overdrachts-ALV plaatsvinden. Voor het huidige bestuur is het tijd om de penning en hun taken over te dragen aan het volgende bestuur en wij zullen rekening en verantwoording afleggen over het afgelopen jaar. Voor het nieuwe bestuur, onze opvolgers, is het hopelijk het begin van hun bestuursjaar. De overdrachts-ALV begint om 20.30 uur in Grandcafé Time-Out (Poelestraat 34-36), de inloop is vanaf 20.00 uur.

 

1 juni: Kantoorbezoek Baker McKenzie

Op donderdag 1 juni zullen wij een bezoek brengen aan Baker McKenzie in Amsterdam. Baker McKenzie maakt het verschil door de manier waarop zij denken, werken en handelen. Zij biedt Nederlandse en buitenlandse grootzakelijke ondernemingen onafhankelijk juridisch, fiscaal en notarieel advies op het hoogste niveau, zowel nationaal als internationaal. Je kan je nog inschrijven voor dit kantoorbezoek via de website.