Nieuws

Commissiesollicitaties 2019-2020 geopend!

De sollicitaties voor de commissies bij Vevonos voor het jaar 2019-2020 zijn weer geopend en daarvoor zijn wij op zoek naar jou!

Het plaatsnemen in een commissie is leerzaam, maar vooral ook heel erg leuk! Samen met je commissie werk je toe naar een einddoel, of dat nou de almanak is of de buitenlandse reis. Gaandeweg zal je veel vaardigheden opdoen die je niet tijdens je studie leert, zoals managen en andere communicatievaardigheden.

De functies waarvoor je kan solliciteren zijn: Praeses, Fiscus en Abactis. Je kunt solliciteren voor een functie, maar dit hoeft niet.

We willen dit jaar de volgende commissies instellen:

De Activiteitencommissie
Deze commissie organiseert gedurende het jaar verscheidene activiteiten, zoals de themaborrel, de eerstejaarsactiviteit, de algemene ledendag en de karaokeborrel. 

De Almanakcommissie
Deze commissie zet de almanak in elkaar, dit is het jaarboek van Vevonos. Onderdelen hieruit zijn de commissie-interviews, waarbij je als commissie langs alle andere commissies gaat om ze zodoende een mooi plekje in de almanak te geven. Daarnaast is er een redactioneel deel, waarin je als commissie de vrijheid hebt om allerlei activiteiten te ondernemen die met het door jullie gekozen thema samenhangen. 

De Mediacommissie
Deze commissie zal onder meer de foto’s maken op de borrels en andere activiteiten, deze op de website en app plaatsen en een bijdrage leveren aan de Infonos. Deze commissie is zeer veelzijdig en door het gehele jaar actief. De mediacommissie kent geen fiscus.

De ISP-commissie (internationaal studieproject)
Deze commissie organiseert de buitenlandse reis van Vevonos. Dit jaar ging de reis naar Krakau, waar vele formele en informele activiteiten plaatsvonden. Jaren hiervoor ging de reis onder andere naar Athene, Lissabon, Boedapest, Riga, Valencia, Istanbul en vele andere bestemmingen. Vevonos viert dit jaar haar elfde lustrum, dit belooft een onvergetelijke ISP!

De Symposiumcommissie
Deze commissie organiseert het jaarlijkse symposium van Vevonos waar het draait om een thema. Dit jaar was dat ‘Blockchain: de notaris geketend?’. Daarnaast kan tijdens het symposium kennis worden gemaakt met verschillende kantoren door middel van een diner, workshops en een banenmarkt. Bij de symposiumcommissie kun je naast de drie andere functies solliciteren voor commissaris intern, welke gaat over de sprekers en voor commissaris extern, welke namens de commissie in contact treedt met de kantoren. 

De Studiefaciliteitencommissie
Deze commissie is verantwoordelijk voor het uitgeven van de college-aantekeningen en uittreksels. Verder zullen zij zich nog bezighouden met het organiseren van tentamentrainingen.

De Promotiecommissie
De promotiecommissie is het gezicht van de vereniging op open dagen, symposia en bij collegepraatjes. Daarnaast zal de promotiecommissie dit jaar verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de kennismakingsborrel en de notariële kennismakingsochtend.

Solliciteren kan via info@vevonos.nl tot en met vrijdag 24 mei 2019, 23.59 uur. Hiervoor dien je je CV en een motivatie in te sturen.

De sollicitaties zullen plaatsvinden op maandag 27, woensdag 29 en vrijdag 31 mei, houd hier dus rekening mee. Indien je colleges of iets dergelijks hebt, vermeld dit dan in je sollicitatie zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen