Nieuws

Solliciteer voor een commissie!

Solliciteer voor een commissie!

De sollicitaties voor de commissies bij Vevonos voor het jaar 2023-2024 zijn geopend en wij zijn op zoek naar jou!

Het is een geweldige kans om deel uit te maken van een commissie. Niet alleen is het leerzaam, maar het is ook ontzettend leuk! Tijdens je deelname zul je waardevolle vaardigheden opdoen zoals managen, plannen en het verbeteren van je communicatieve vaardigheden.

Er zijn verschillende functies waarvoor je kunt solliciteren, namelijk Praeses, Fiscus en Abactis. Je kunt solliciteren voor een specifieke functie, maar het is niet verplicht. We willen benadrukken dat zelfs als je aankomend collegejaar begint met notarieel recht, je al kunt solliciteren voor een commissie!

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een hechte vereniging en waardevolle ervaringen op te doen. We kijken uit naar je sollicitatie en kunnen niet wachten om samen met jou een geweldig jaar tegemoet te gaan bij Vevonos!

Solliciteren kan door je CV en motivatie op te sturen naar info@vevonos.nl tot en met maandag 29 mei 2023!

 

De Activiteitencommissie
De activiteitencommissie zorgt gedurende het jaar voor een scala aan evenementen, waaronder themaborrels, eerstejaarsactiviteiten, algemene ledendag en karaokeborrels.

De Almanakcommissie
De almanakcommissie neemt de taak op zich om de almanak van Vevonos samen te stellen, een waardevol jaarboek dat de herinneringen en hoogtepunten van ons jaar vastlegt. Een belangrijk onderdeel van de almanak zijn de commissie-interviews. Daarnaast bieden we een creatieve uitlaatklep met het redactionele deel van de almanak.

De ISP-commissie (internationaal studieproject)
De ISP-commissie organiseert de buitenlandse reis van Vevonos te, waar formele én informele activiteiten samenkomen. Elk jaar kiezen we een nieuwe bestemming die ons betovert met zijn charme en culturele rijkdom. Van Krakau tot Athene, van Lissabon tot Boedapest, van Riga tot Valencia, van Istanbul tot Belgrado, en nog veel meer adembenemende plekken waar we zijn geweest.

LNSF-commissie (Landelijk Notarieel Studentenfeest)
Wil jij deel uitmaken van een onvergetelijke ervaring en bijdragen aan het grootste feest voor notariële studenten in Nederland? Het LNSF staat weer voor de deur en dit jaar is het de beurt aan Vevonos om dit spectaculaire evenement te organiseren! Als lid van de LNSF-commissie krijg je de unieke kans om betrokken te zijn bij de planning, organisatie en uitvoering van dit ongelooflijke feest.

De Mediacommissie
Wil jij jouw passie voor fotografie combineren met een onvergetelijke ervaring? Dan is de mediacommissie iets voor jou! Als lid van de mediacommissie krijg je de kans om jouw fotografische vaardigheden te ontwikkelen terwijl je de mooiste momenten vastlegt op onze borrels en andere geweldige activiteiten. Naast het maken van foto's, lever je ook een waardevolle bijdrage aan onze Infonos, waar jouw creatieve talenten tot leven komen.

De Promotiecommissie
Als onderdeel van de promotiecommissie ben jij het stralende gezicht van onze vereniging tijdens open dagen, symposia en collegepraatjes. Dit jaar zal de promotiecommissie ook verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de word actief lid-activiteit en de notariële kennismakingsochtend. Naast het vertegenwoordigen en organiseren, krijg je ook de kans om je bezig te houden met het ontwikkelen van nieuw promotiemateriaal.

De Studiefaciliteitencommissie
Als onderdeel van deze commissie heb jij de belangrijke taak om de college-aantekeningen en uittreksels uit te geven. Je zorgt ervoor dat medestudenten toegang hebben tot hoogwaardige studiematerialen die hen ondersteunen bij hun studie Notarieel recht. Maar dat is niet alles! De studiefaciliteitencommissie gaat ook aan de slag met het organiseren van tentamentrainingen. Hierbij help je medestudenten om zich optimaal voor te bereiden op hun tentamens.

De Symposiumcommissie
Als lid van de symposiumcommissie ben jij de drijvende kracht achter ons jaarlijkse symposium bij Vevonos. Je werkt aan het organiseren van een inspirerend evenement rondom een specifiek thema. Tijdens het symposium krijgen deelnemers de unieke kans om in contact te komen met verschillende kantoren. Een heerlijk diner, boeiende workshops en een interactieve banenmarkt bieden de perfecte gelegenheid om waardevolle connecties te leggen en meer te leren over potentiële carrièrepaden. De symposiumcommissie bestaat niet alleen uit een praeses, fiscus en abactis, maar ook uit een commissaris intern en een commissaris extern.