Nieuws

Nieuwsbrief december

Na een fantastische lustrumweek is het alweer tijd voor de laatste activiteiten van 2019.
Een deel van de verdere jaarplanning vind je op www.Vevonos.nl en op onze app.

November
Donderdag     21 november   Diës Natalis + HALV
Vrijdag            22 november   LNSF
Woensdag      27 november   Notarial Day de Brauw Blackstone Westbroek
Donderdag     28 november   Kantoorbezoek Loyens en Loeff

December
Woensdag      4 december     Kantoorbezoek Bosscher Janssens
Donderdag     5 december     ISP-bekendmakingsborrel
Donderdag     12 december   Kerstdiner
Vrijdag            13 december   Kantoorbezoek Dirkzwager

2020
Maandag        13 januari       Tentamenborrel
Donderdag      6 februari        Symposium

 

Dies Natalis
Traditiegetrouw gaan we donderdag 21 november strijden om de bowlingbokaal en daarna eten in ‘t Pannekoekschip. We verzamelen om 15.45 uur voor het Bowling Centrum Groningen aan het Gedempte Kattendiep 4. Aanmelden kan tot en met woensdag via de site. Na de dies zal om 20:30 uur de HALV van start gaan in Het Heerenhuis, Spilsluizen 9, Groningen.

Kantoorbezoek Bosscher Janssens
Wil jij eens binnenkijken bij een klein notariskantoor in Groningen? Dan is dit je kans! Op woensdag 4 december brengen wij een bezoek aan Bosscher Janssens aan het Emmaplein. Aanmelden kan via onze website.

ISP-bekendmakingsborrel
Na wekenlange spanning is het 5 december eindelijk zover: de bekendmaking van de bestemming van het internationaal studieproject. Tijdens de borrel vindt een loting plaats om de deelnemers voor deze reis te selecteren. Let op! Dit is de enige mogelijkheid om je in te schrijven voor het ISP! Dus kom gezellig naar de borrel en wie weet sleep jij dit leuke cadeautje op pakjesavond binnen! De borrel begint om 21:00 uur in Pappa Joe, Gelkingestraat.

Kerstdiner
Op donderdag 12 december heeft de activiteitencommissie een heerlijk kerstdiner georganiseerd. Kom jij ook gezellig kerst vieren met je mede-Vevonoten? Aanmelden kan vanaf 19 november om 18:00 uur via onze website. De officiële uitnodiging met het thema zal je later ontvangen.  

Kantoorbezoek Dirkzwager
Op donderdag 13 december zal Vevonos een bezoek brengen aan Dirkzwager in Arnhem. Dirkzwager is een groot kantoor, maar dan niet op de Zuidas. Het kantoor is op alle vlakken actief, dus zowel familierecht als ondernemingsrecht. Ook mag het vastgoed niet ontbreken. Aanmelden kan via de website.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen