Nieuws

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november

In deze nieuwsbrief vind je informatie over de komende activiteiten. Een deel van de verdere jaarplanning vind je op www.Vevonos.nl en op onze app.

November
Donderdag          7 november                       Inschrijving Dies Natalis open
Ma - Vr                11 t/m 15 november           Lustrum
Dinsdag              19 november                      Inschrijving kerstdiner open
Donderdag          21 november                     Dies Natalis
Donderdag          21 november                     Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering
Vrijdag                 22 november                     Landelijk Notarieel Studenten Feest
Woensdag           27 november                     Kantoorbezoek de Brauw Blackstone Westbroek
Donderdag          28 november                     Kantoorbezoek Loyens en Loeff


December           
Woensdag           4 december                      Kantoorbezoek Bosscher Janssens
Donderdag          5 december                      ISP-bekendmakingsborrel
Donderdag         12 december                     Kerstdiner
Vrijdag                13 december                     Kantoorbezoek Dirkzwager

Lustrum
Van 11 t/m 15 november vieren wij ons 11 e lustrum. Het belooft een fantastische week te worden met leuke activiteiten. Het programma vind je op www.Vevonos.nl en op onze app. Heb je geen passe-partout kunnen bemachtigen? Op woensdag 6 november komen de laatste plekken vrij voor de evenementen. Vooraf zal je een e-mail ontvangen met meer informatie hierover. Houd je mailbox dus even in de gaten.

Notarieel forum
Op de tweede dag van de lustrumweek vindt het notarieel forum plaats. Het forum is ook toegankelijk zonder kaartje/passe-partout. De spreker is Fred Schonewille en het erfrecht zal centraal staan deze avond. De inloop is op dinsdag 12 november vanaf 19:30 uur in Het Heerenhuis, Spilsluizen 9.

Dies Natalis
Naast de lustrumweek gaan wij, geheel volgens traditie, bowlen en pannekoeken eten ter ere van de verjaardag van Vevonos. Dit zal op donderdag 21 november plaatsvinden, gevolgd door de HALV. De aanmeldingen gaan open op donderdag 7 november om 18.00 uur achter het ledengedeelte op de site. Vol is vol!

Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering
Donderdagavond 21 november, na de Dies, is het tijd voor de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering. Tijdens de HALV zal besproken worden hoe het ervoor staat met Vevonos. De officiële uitnodiging volgt binnenkort. De inloop is vanaf 20:00 uur in Het Heerenhuis, Spilsluizen 9.

Landelijk Notarieel Studenten Feest
Op vrijdag 22 november vindt het LNSF 2019 plaats. Dit is een jaarlijks feest samen met onze zusterverenigingen uit Amsterdam, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Het thema is “around the world” en Vevonos heeft “Nederland” als subthema gekregen. Dus trek je oer-Hollandse outfit uit de kast en ga gezellig mee naar Nijmegen! Het feest duurt van 21:00 uur tot 01:30 uur. Na afloop worden we met de bus teruggebracht naar Groningen. Aanmelden kan via onze website.

Kantoorbezoek de Brauw Blackstone Westbroek
Op 27 november organiseert De Brauw een Notarial Day. Op deze dag kun je kennismaken met het kantoor en de notariële praktijk. Het begint om 14:00 uur en eindigt, na een gezamenlijk diner, rond 21:00 uur. Aanmelden kan via onze website.

Kantoorbezoek Loyens en Loeff
Op 28 november zullen wij een bezoek brengen aan Loyens & Loeff. Dit is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Daarnaast heef Loyens & Loeff het grootste notariaat van Nederland. Aanmelden kan via onze website.

Kerstdiner
Wil jij ook kerst vieren met je mede-Vevonoten? Donderdagavond 12 december vindt het jaarlijkse kerstdiner plaats, georganiseerd door de activiteitencommissie. In stijl zullen we deze avond gaan dineren. Het thema en de locatie volgen later. De inschrijving voor het kerstdiner gaat open op dinsdag 19 november om 18.00 uur. Wees er snel bij!

Schrijvers gezocht!
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die tegen betaling collegeaantekeningen willen schrijven voor het vak:
- Rechtspersonen en personenvennootschappen
Ben jij hierin geïnteresseerd? Stuur dan z.s.m. een mailtje naar studiefaciliteiten@vevonos.nl

Afgestudeerd?
Heb jij het felbegeerde papier in de pocket? Van harte gefeliciteerd! Blijf jij ook na je studententijd Vevonos een warm hart toedragen? Word dan donateur! Meer informatie is te vinden op www.vevonos.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen