Wintersport 2018

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Wintersportcommissie
Van
9 feb. 2018
Tot
13 feb. 2018
Locatie
Superdévoluy, Frankrijk

Eindelijk is het dan zo ver: we gaan op wintersport! We zullen in februari met een enthousiaste groep Vevonoten afreizen naar het Franse Superdévoluy om met elkaar te skiën, snowboarden en natuurlijk te après-skiën. 

De reis zal plaatsvinden van vrijdag 9 februari tot dinsdag 13 februari. De kosten van de reis zelf zullen €265 excl.  bedragen. Materiaal kan worden gehuurd en eventuele lessen kunnen worden bijgeboekt, of uiteraard vooraf in Nederland worden geregeld.

Indien je je inschrijft via de website zal je een mail ontvangen met daarin de betalingslink en verdere informatie, waaronder het contract betreffende de betaling. Van belang is dat er vooraf een aanbetaling van €50,- wordt gedaan aan reisorganisatie Husk. Hiervoor heb je vanaf het moment van inschrijven 9 dagen de tijd. Indien je besluit mee te gaan en dit bedrag betaalt, verwachten wij dat je het resterende bedrag ook zal voldoen. Het resterende bedrag dient 6 weken voor vertrek te zijn voldaan, namelijk op 27 december 2017. 

Voor eventuele vragen kun je terecht bij de wintersportcommissie of een mail sturen naar info@vevonos.nl

We kijken erg uit naar de reis en hopen op een boel sneeuwpret!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien