Kantoorbezoek CMS

Over dit evenement

Categorie
Recruitment
Datum
17 okt. 2023
Locatie
Atrium, Parnassusweg 737, 1077 DG Amsterdam

Kantoorbezoek CMS

Op dinsdag 17 oktober gaan wij op kantoorbezoek bij CMS. Het belooft een leuke en leerzame dag te worden, waar jij de sfeer kunt komen proeven en kennis kunt maken met CMS!

Over CMS:

''Wij zijn CMS, één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 vestigingen in ruim 40 landen. We combineren onze diepgaande kennis van de Nederlandse markt, waarop we al meer dan een eeuw actief zijn, met een wereldwijd netwerk en perspectief.  Excelleren vraagt om specialiseren en daarom richten we ons met name op complexe vraagstukken, onder meer in de sectoren vastgoed, farma, financiële instellingen, energie en technologie. Bovenal zijn we gespecialiseerd in u, in onze opdrachtgevers.  We kennen uw markt, uw strijdperk, denken mee en staan u als sparringpartner op beslissende momenten terzijde. Alles – en het enige – wat we u bieden, is onszelf. Onze wereldwijde expertise, onze jarenlange ervaring, onze gedrevenheid en de wil om u verder te helpen. Pragmatisme kan daarbij van pas komen. Alles gericht op maar één belang: uw belang. We weten veel, ook wat we niet weten. Ook wij kennen het nieuws van morgen niet. Besturen is vooruitzien, maar het zicht is vaak beperkt.  Daarom verdiepen we ons met u in mogelijke wijzigingen in wet- en regelgeving, toekomstige ontwikkelingen op uw markten en de impact van technologische doorbraken. Waar doemen kansen op, waar schuilen bedreigingen, waarop kunt u nu al anticiperen? Wie voorbereid is op een onzekere toekomst, kan die toekomst met meer vertrouwen tegemoetzien. Advocaten, notarissen en belastingadviseurs die voorwaarts denken, dat willen we zijn. Die een solide verdedigingslinie vormen rond uw positie en belangen, maar ook de uitkijktoren bemannen. Wat nadert daar in de verte? De toekomst en technologische vernieuwingen spelen een grote rol bij onze cliënten en daardoor bij ons. CMS is nauw betrokken bij de wereldwijde energietransitie, regulering van cryptocurrencies en de ontwikkelingen rond privacy en cybersecurity, alternatieve voedselbronnen en innovaties in de gezondheidszorg door gebruik van big data. CMS is voorbereid op de toekomst. Op uw toekomst.'' 

De planning voor de dag ziet er als volgt uit: 

  • 14:30 – 14:45 Inloop en ontvangst
  • 14:45 – 15:30 Kantoorpresentatie
  • 15:30 – 16:15 Notariaat Corporate

  • 16:15 – 17:00 Notariaat Real Estate

  • Vanaf 17:00 Borrel

Let op: voor deelname aan het ISP is de aanwezigheid bij minimaal 4 kantoorbezoeken vereist.
De aanmeldingen openen dinsdag 16 september om 12.00 uur en sluiten dinsdag 10 oktober om 12:00 uur. 

We begrijpen dat plannen kunnen veranderen, dus houd er rekening mee dat je je uiterlijk dinsdag 10 oktober vóór 12.00 uur kunt afmelden als dat nodig is.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien