Kantoorlunch Trip

Over dit evenement

Categorie
Recruitment
Datum
30 mei 2023
Locatie
Hereweg 93, 9721 AA Groningen

Ben jij nieuwsgierig naar een notariskantoor in het noorden van het land? Ben jij benieuwd hoe het notariaat er in de praktijk aan toe gaat? Dan is dit je kans op eens op een laagdrempelige manier binnen te kijken! Meld je aan voor de kantoorlunch bij Trip advocaten & notarissen op dinsdag 30 mei. Hier heb je de gelegenheid om eens binnen te kijken en om op een laagdrempelige manier kennis te maken met medewerkers van het kantoor. Aanmelden kan op de website!

Over Trip:
''Werken bij TRIP betekent werken bij de marktleider van Noord-Nederland. We zijn een dynamisch kantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Uiteraard met onze cliënten, maar zeker ook met onze collega’s. Collega’s die elkaar inspireren bij het oplossen van complexe vraagstukken.
Onze professionals hebben verschillende achtergronden, maar ook ten minste één overeenkomst: passie voor hun vak. Het zijn betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij TRIP betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren.''

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien