Symposium

Over dit evenement

Categorie
Recruitment
Organisator
Symposiumcommissie 2022-2023
Datum
9 feb. 2023
Locatie
Euroborg (Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen)

Beste lezer,

Op 9 februari 2023 vindt het symposium van Vevonos plaats in de Euroborg in Groningen. Graag ontvangen wij jou deze dag als gast op ons symposium. Je bent welkom vanaf 11.30 uur. 

De dag begint met een plenair gedeelte waarin het onderwerp ‘Rechtvaardigt duurzaamheid de inbreuk op eigendomsrechten?’ centraal zal staan. Verschillende sprekers zullen aan het woord komen en een aantal invalshoeken van het onderwerp belichten.

Na de eerste twee sprekers is het tijd voor een uitgebreide lunch, waarna we het plenaire gedeelte zullen hervatten. Als alle sprekers aan het woord zijn geweest is er tijd voor een kleine pauze en vervolgen we met de workshops. De workshops bestaan dit jaar uit twee rondes en worden verzorgd door negen deelnemende kantoren.

Zodra de workshoprondes zijn afgelopen, volgt de kantorenmarkt. Dit is de ideale gelegenheid om onder het genot van een lekker hapje en drankje op informele manier kennis te maken met de aanwezige kantoren. Op de markt zullen, naast de kantoren die de workshops verzorgen, ook een aantal andere kantoren aanwezig zijn. Mocht je meer interesse hebben in een bepaald kantoor, is het mogelijk om een individueel gesprek met dat kantoor aan te gaan. Tijdens dit gesprek is er gelegenheid om één op één al je vragen over het kantoor, stages, masterclasses en werkstudentschappen te bespreken. Deze individuele gesprekken zijn van harte aan te bevelen, omdat er vaak mooie kansen uit voortvloeien zoals een mogelijkheid tot stage.

De dag wordt afgesloten met een ‘walking dinner’ bij Hemmingway’s Cuba in het centrum van Groningen. Tijdens het diner is het mogelijk je vrij te verplaatsen en nog verder kennis te maken met de kantoren.
Rond 22.00 uur zal de dag afgelopen zijn.

Aanmelden voor het symposium is vanaf nu mogelijk via het inschrijfformulier op deze site: https://forms.gle/CfMPVanH2PVMxmGv6. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Aanmelden kan tot en met woensdag 1 februari.

Houd voor updates onze Instagram pagina @symposiumvevonos in de gaten!
Mochten er nog vragen zijn? Neem dan contact met ons op via symposium@vevonos.nl

Wij hopen jou te mogen verwelkomen op 9 februari 2023!

Hartelijke groet,

Symposiumcommissie 2022-2023