LNSH

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum
10 mei 2023
Locatie
Nijmegen

Op woensdag 10 mei is het alweer tijd voor de laatste gezamenlijke landelijke activiteit met onze zusterverenigingen! De ultieme strijd tussen de verenigingen staat op het programma: het landelijk notarieel studenten hockeytoernooi.

Dit jaar zal het toernooi worden georganiseerd bij de Nijmeegse hockeyclub HCQZ. Bitjes zijn verplicht op het hockeyveld. Neem indien mogelijk je eigen bitje mee, maar er zal ook een aantal bitjes door de organisatie worden besteld voor deelnemers. Ook wordt er gehockeyd met eigen hockeyspullen (stick, scheenbeschermers, etc). Neem deze zelf mee of leen deze van een vriend. De hockeyclub stelt een beperkt aantal sticks beschikbaar om te lenen. 

De dag start om 12:00 uur met een lunch, waarna de strijd om de felbegeerde beker van start gaat. Na het hockeytoernooi staat er een avondmaal voor jullie klaar. De dag zal eindigen met een feest!  

Het thema is: ‘Let's get loud’.
Vevonos heeft als subthema Disco.

Wil je graag meedoen? Meld je dan aan! Dit kan vanaf woensdag 5 aprtil tot woensdag 26 april a.s. om 12:00 uur.

In de opmerkingen kun je aangeven of je graag in het A- of B-team wil meedoen. 
Het A-team is voor mensen die enig idee hebben hoe je een hockeystick moet vasthouden of een bal moet over spelen. 
Het B-team is voor even sportieve mensen, maar dan met net wat minder hockeyervaring. 
Mocht je niet het groene kunstgras willen betreden, maar wel willen genieten van een gezellige dag en de andere Vevonos teams naar de overwinning juichen?  Dan kun je aangeven in de opmerkingen als supporter aanwezig te willen zijn. 

 

Heb je eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het dan ook even weten in de opmerkingen. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien