Almanakborrel

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Activiteitencommissie 2020-2021
Datum en tijd
25 feb. 2021 19:00 - 22:00

Donderdagavond 25 februari mogen wij, de almanakcommissie, jullie de almanak 2020/2021 presenteren. Natuurlijk zal dat dit jaar niet gaan zoals voorgaande jaren, maar dat betekent niet dat het geen leuke avond wordt! Wij hebben een super leuke activiteit gepland, wat we gaan doen houden wij nog even geheim. De avond zal starten met het thema-bekendmakingsfilmpje, waarna jullie de almanak mogen bekijken (als je hem al eerder hebt ontvangen, houd jezelf in bedwang en wacht met openen tot na de bekendmaking van het thema).

Aanmelden voor de almanakbekendmakingsborrel en activiteit kan tot en met donderdag 18 februari 18:00 uur. Het borrelpakket inclusief de almanak zullen naar jullie verstuurd worden of worden meegegeven tijdens het ophaalmoment. Het ophaalmoment vindt plaats op woensdag 24 februari, het adres en tijdstip ontvang je na aanmelding.

Aangezien de presentatie dit jaar anders is en wij toch graag één van de leuke momenten tijdens de borrel in stand willen houden, vragen wij aan jullie om voor jouw medevevonoten een leuk stukje te schrijven en te mailen naar: almanak@vevonos.nl. Zo houden we toch de traditie in stand. Dan zorgen wij ervoor dat deze stukjes in hun almanak komen. Je kunt jouw stukje insturen tot en met donderdag 18 februari 18:00.

Wij zijn ontzettend trots op de almanak en kijken erg uit naar de borrel, tot dan!

Let op: Geef in de opmerkingen aan of je ten tijde van de borrel op ander adres bent dan bij ons bekend is. Geef ook aan of je graag bier, wijn of fris in je borrelpakket wilt! 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien