Word actief lid activiteit & borrel

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Activiteitencommissie 2020-2021
Datum en tijd
11 feb. 2021 19:00 - 22:00
Locatie
Groningen

Op donderdagavond 11 februari heeft de activiteitencommissie voor jullie een leuke online escaperoom op het programma staan. Tijdens deze activiteit kunnen nieuwe leden kennis maken met verschillende commissies binnen Vevonos. Op deze manier kun je kijken of het je volgend jaar leuk lijkt actief lid te worden bij Vevonos. Er is voldoende ruimte om je prangende vragen te stellen, maar je zult ook druk gaan puzzelen. Ook zal er voor de nodige versnaperingen worden gezorgd. Na afloop van de activiteit zal er aansluitend een online borrel zijn. 

Heb jij zin om door middel van een commissie het 'verloren' coronajaar in te halen? Leer dan nu je studiegenoten en Vevonos beter kennen en neem volgend jaar misschien samen plaats in één van onze gezellige commissies! Alle leden van Vevonos zijn welkom bij deze activiteit! 

Aanmelden is mogelijk tot en met 4 februari! 

Ps. Ben je ten tijde van deze activiteit op een ander adres dan dat bij ons bekend is, geef dit dan aan bij de opmerkingen. Wil je deze avond niet bij de activiteit zijn, maar wel bij de borrel? Geef dit dan ook aan bij de opmerkingen. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien