Kerstdiner

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Activiteitencommissie 2020-2021
Datum en tijd
17 dec. 2020 18:00 - 23:00

Wil jij ook kerst vieren met je mede-Vevonoten? Donderdagavond 17 december vindt het jaarlijkse Vevonos kerstdiner in aangepaste vorm plaats! Het is de bedoeling dat er in groepjes van vier (volgens de huidige richtlijnen toegestaan) gedineerd wordt bij een iemand thuis. Bij het restaurant haalt iemand uit jouw groepje een box op waarmee jullie een heerlijk drie gangen diner op tafel kunnen zetten. Het grootste gedeelte is al voor jullie gedaan, even opwarmen en leuk opmaken en smullen maar. Kookkunsten zijn dus niet vereist. Ook zal er na het diner een online activiteit zijn om toch een gevoel van samenzijn te creëren.  

Laat bij je aanmelding weten wat je dieetwensen zijn en met wie jij deze avond door wilt brengen (maximaal drie). Daarnaast willen wij ook graag weten of jij de rol van gastheer/vrouw op je kan nemen en of je dan ook over een oven beschikt. 

Let op: Het is wel de bedoeling dat iedereen zichzelf aanmeldt! 

Het is mogelijk om je aan te melden zonder aan te geven met wie je wilt dineren. Ook is het mogelijk om dit later (t/m 6 december) door te geven door een mail te sturen naar activiteiten@vevonos.nl. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien