Symposium

Over dit evenement

Categorie
Recruitment
Organisator
Symposiumcommissie 2019-2020
Datum en tijd
6 feb. 2020 12:00 - 21:30
Locatie
Groningen

Symposium

Waarde lezer,

Op 6 februari 2020 vindt het symposium van Vevonos plaats in het Hitachi Capital Mobility Stadion, in Groningen beter bekend als de Euroborg. Graag ontvangen wij jou deze dag als gast op ons symposium. Je bent welkom vanaf 12.00 uur.

De dag wordt afgetrapt met een plenair gedeelte waarbij het onderwerp ‘anonimisering van vermogen’ centraal zal staan. Verschillende sprekers zullen aan het woord komen en een aantal invalshoeken van het onderwerp belichten. Benieuwd wie er deze dag komen spreken? Klik op het kopje sprekers.

Anders dan afgelopen jaren, is er na het plenaire gedeelte tijd om met de andere gasten te genieten van een lekkere lunch en met elkaar te praten over de interessante verhalen van onze sprekers.

Als de lunch voorbij is, zullen we starten met de workshops. De workshops bestaan dit jaar uit 2 rondes en worden wederom verzorgd door 9 deelnemende kantoren. Benieuwd bij welke kantoren je een workshop kunt volgen? Neem dan een kijkje onder het kopje kantoren.

Na de workshoprondes is het tijd voor de kantorenmarkt. De markt is de ideale gelegenheid om onder het genot van een lekker hapje en drankje op een informele manier kennis te maken met de aanwezige kantoren. Op deze markt zullen, naast de kantoren die de workshops verzorgen, ook een aantal andere kantoren aanwezig zijn. Mocht je ontzettend geïnteresseerd zijn in een bepaald kantoor, dan is het niet onbelangrijk om te weten dat er dit jaar weer een mogelijkheid voor een individueel gesprek met een kantoor is. Tijdens dit gesprek is er gelegenheid om een één op één al je vragen over het kantoor, stages, masterclasses en werkstudentschappen te bespreken. Wij raden een individueel gesprek ten zeerste aan, omdat er vaak hele mooie kansen uit voortvloeien zoals een mogelijkheid tot stage. Laat dit dus niet aan je voorbijgaan! Na je aanmelding voor het symposium ontvang je van het bestuur meer informatie over deze mogelijkheid. Deze enerverende dag zal worden afgesloten met een meergangendiner bij het Schimmelpenninck Huys in het centrum van Groningen. Tijdens het diner zul je na elke gang rouleren. Door het wisselen van tafel bieden we de gelegenheid om bij verschillende kantoren aan te sluiten om kennis te maken.
Rond 22.00 uur zal de dag afgelopen zijn.

Aanmelden voor het symposium is vanaf nu mogelijk via het inschrijfformulier op deze site. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Aanmelden kan tot en met 29 januari.

Mochten er nog vragen zijn? Neem dan contact met ons op via symposium@vevonos.nl

Wij hopen jou te mogen verwelkomen op 6 februari 2020!

 

Hartelijke groet,

 

Symposiumcommissie 2019-2020