LNSH

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2017-2018
Datum
9 mei 2018
Locatie
Nijmegen

LNSH

Het is alweer tijd voor de laatste gezamenlijke landelijke activiteit met de zusjes! Op 9 mei staat de ultieme strijd tussen de verenigingen op het programma; het landelijk notarieel hockeytoernooi. Na vorig jaar in de finale nipt te hebben verloren wordt het dit jaar tijd dat Groningen met de beker naar huis gaat! 

Het toernooi vangt aan om 12:00 uur (inloop vanaf 11:00 uur) op de hockeyvelden van hockeyclub QZ te Nijmegen (Staddijk-Zuid 33, 6537 TW Nijmegen).  Het evenement komt tot een einde om 22:00 uur. De eigen bijdrage per deelnemer bedraagt €15,00

Voor de lunch wordt uiteraard gezorgd. Na afloop van het hockeytoernooi wordt voor de hongerige magen een heerlijke barbecue georganiseerd. Zorg dat je je dieetwensen/allergieën vermeldt, zodat daarmee rekening kan worden gehouden bij de lunch en barbecue.

Het een en ander kan natuurlijk niet zonder een vrolijke noot. Een dj verzorgt vanaf de lunch tot het einde de muziek. Verzoeken worden uiteraard ingewilligd. Ter gelegenheid van het hockeytoernooi is een thema bedacht. Het hoofdthema is 'Van de wieg tot het graf: hockey kent geen (leeftijds)grenzen'. Diegene die zich het best kleedt binnen het subthema gaat ervandoor met de 'best dressed'-prijs. Vevonos heeft het subthema Baby's toegewezen gekregen. Zoek dus je oude speen en pampers er weer bij en meld je aan! De aanmelding sluit op 19 april om 16:00 uur.. 

N.B. je moet zelf zorgen voor een hockeystick en evt. bitje. 

Let op afmelden kan tot laatste datum van inschrijving. Eventuele kosten worden in rekening gebracht.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien