Van Doorne Regatta

Over dit evenement

Categorie
Recruitment
Datum
22 sep. 2023
Locatie
Omgeving Amsterdam

Van Doorne Regatta

Vrijdag 22 september vindt de eerste editie van de Van Doorne Regatta plaats! Hét notariële event waarbij de notariële studieverenigingen met elkaar de strijd aan gaan. En jij kan erbij zijn! Tijdens deze dag maak je op een laagdrempelige manier kennis met het notariaat binnen Van Doorne. Meld je aan en wie weet maak jij onderdeel uit van het (winnende) schip van jouw studievereniging! Zeilervaring is niet vereist. Onder leiding van ervaren schippers en onze notariële bemanningsleden ervaar jij hoe het er op een Van Doorne zeilschip aan toegaat. Studeer jij notarieel recht, maar ben je niet lid van een studievereniging, geen nood, ook dan pas jij bij de vloot. Natuurlijk is er gedurende de dag ook genoeg tijd om kennis te maken met onze notariële praktijken: Ondernemingsrecht (+ Semipubliekrecht) en Vastgoed, het notariaat op de Zuidas, onze collega's en alle andere notariële studenten van de geliefde zusterverenigingen.

Wie: Alle WO-notariële studenten uit het land
Wanneer: Vrijdag 22 september 2023
Waar: Omgeving Amsterdam

Dus wil jij weten hoe het reilen en zeilen binnen het Notariaat van Van Doorne eraan toegaat? En doe jij dit het liefst op een informele manier, met een vleugje gezonde competitie? Meld je dan uiterlijk vrijdag 1 september aan via https://www.vandoorne.com/werken-bij/student/studenten-vacatures/van-doorne-regatta/!

Voor vragen over de Van Doorne Regatta kun je contact opnemen met recruiter Danique Buermans via 06-15592184 of buermans@vandoorne.com.