Promotiecommissie

Promotiecommissie 2023-2024

Albert van Goor (2022) Praeses
Lara Tilman (2021) Abactis
Roel van Goor (2023) Fiscus
Roman David Kuntz (2022) Algemeen lid
original-EB206EF3-AA13-407E-99C3-E46876D078EB2230.png

De promotiecommissie is het stralende gezicht van onze vereniging tijdens open dagen, symposia en collegepraatjes. Dit jaar zal de promotiecommissie ook verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de word actief lid-activiteit en de notariële kennismakingsochtend. 

Naast het vertegenwoordigen en organiseren, is deze commissie bezig met het ontwikkelen van nieuw promotiemateriaal. Hieronder zullen de leden van deze commissie zich kort voorstellen: 


Albert

Hoi allemaal, mijn naam is Albert van Goor. Ik ben 21 jaar oud en heb dit jaar de eer om de voorzitter van promotiecommissie te zijn. Ik vind het leuk om te tennissen met vrienden. Dit jaar zal ik de bachelor notarieel en fiscaal recht afronden. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij de vereniging!

Lara

Hoi! Mijn naam is Lara, ik ben 21 jaar oud en dit jaar ben ik de abactis van de Promotiecommissie. Verder ben ik bezig om de bachelor notarieel recht af te ronden en civiel effect te behalen. In mijn vrije tijd ben ik in de dansstudio te vinden, ik doe namelijk klassiek ballet bij de USVA. Ik vind het ook leuk om uit eten te gaan met vrienden en om te reizen. Ik kijk uit naar een gezellig commissiejaar bij Vevonos!

Roel

Hoi! Mijn naam is Roel van Goor en ben 19 jaar oud. Ik zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor notarieel recht met civiel effect. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan. Binnen de commissie ga ik de rol van fiscus vervullen. Ik kijk ernaar uit om leuke activiteiten te organiseren!


Roman

Hoi! Mijn naam is Roman, ik ben 22 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de master Notarieel Recht. In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig, of werk ik met metaal in mijn werkplaats. Ik zal dit jaar een ondersteunende rol uitvoeren als algemeen lid van de commissie. Wij gaan er gezamenlijk een mooi jaar van maken met de vereniging!