Promotiecommissie

Promotiecommissie 2017-2018

Sara van Manen (2016) Praeses
Sophie Laan (2016) Fiscus
Ishara Autar (2017) Abactis
Martin Stel (2015) -
Bodyl Martowirono (2015) -
commissie_foto_Promo.jpg
v.l.n.r. Martin Stel, Ishara Autar, Sara van Manen, Sophie Laan, Bodyl MartowironoDe promotiecommissie van het jaar 2017-2018 bestaat uit de leden Sara van Manen, Ishara Autar, Sophie Laan, Bodyl Martowirono en Martin Stel. Hierbij een snel voorstelrondje:

Sara is dit jaar de voorzitter en zal zich inzetten om de promotie van onze sprankelende vereniging in goede banen te leiden. Met de discipline van een doorgewinterde Soviet-soldaat zal zij de rest van commissie begeleiden in het aantrekken van nieuwe zieltjes en het verspreiden van goede vibes.

Ishara is onze abactis en derhalve verantwoordelijk voor de notulen, welke gegarandeerd dit jaar de prijs voor de beste notulen zullen winnen. Ishara is de jongste van ons geweldige team, maar ze kan de lol tijdens de vergaderingen er als geen ander in houden. Met haar enorme passie voor alles wat met Harry Potter te maken heeft, zal ze van dit jaar zeker een magische ervaring maken.

Sophie is de fiscus van onze commissie. Hoewel de fiscus in de volwassenenwereld meestal een negatieve connotatie heeft, is dit bij Sophie zeker niet het geval. Als een stuk heerlijk ruikende pizza waar ze zelf zo'n groot fan van is, weet ze op elk gezicht wel een lach te toveren. Als toproeister bij Aegir heeft Sophie de drive en het uithoudingsvermogen om met deze commissie bergen te verzetten.

Bodyl is de creatieve geest van onze commissie. Zij kan aanvankelijk misschien wat stil overkomen, maar laat je je daardoor niet op het verkeerde pad zetten. Dit meisje is een barstende bron van inspiratie en team spirit, wat ze vorig jaar reeds heeft bewezen bij de Almanakcommissie. Altijd vol goede ideeën, zorgt Bodyl vaak voor de nodige nuance en middenwegen tijdens vergaderingdiscussies.

Last but not least, is de promotiecommissie dit jaar ook gezegend met de aanwezigheid van Martin, die vorig jaar meegeholpen heeft om een geweldig ISP op te zetten. Tussen het lezen van zijn 652 boeken en het kijken van Disney-films door heeft deze vrolijke jongen nog tijd gevonden om de leukste studievereniging van Groningen te promoten, en daar kunnen we niet minder dan zeer opgetogen over zijn.

Wij kijken met z'n allen uit naar een sprankelend jaar en zullen ons beste beentje voor zetten om Vevonos te laten stralen."