Promotiecommissie

Promotiecommissie 2019-2020

Sonali Maggan (2019) Praeses
Jocelyn de Haan (2019) Abactis
Niek van Egmond (2018) Fiscus
Laura Scheper (2019) -
Femke van der Lei (2019) -
Promo_19-20.jpg

Wij, als Promocie, zijn het gezicht van Vevonos en zullen dit jaar de vereniging promoten. Er wacht ons dus een belangrijke en leuke taak. De promotiecommissie bestaat dit jaar uit vier meiden die allemaal nieuwe vevonoten zijn. Niek, de enige man in ons midden, is daarentegen al een jaartje lid en is daarom echt een rots in de branding.

Niek

Niek is verantwoordelijk voor de financiën van de commissie. Als echte (onder)handelaar, die altijd het onderste uit de kan weet te halen, is de taak van fiscus hem op het lijf geschreven. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen zal hij er bovendien alles aan doen om de studie en de studievereniging aan iedereen aan te prijzen!

Femke

Onze Friese Femke is als eerstejaars erg enthousiast over haar deelname aan de promotiecommissie. Ze houdt van gezelligheid en spendeert het liefst haar vrije tijd met vrienden. Daarnaast is deze fanatiekeling af en toe te vinden op de tennisbaan.

Laura

Laura is de grootste kattenliefhebster die er is! Daarnaast houdt ze enorm van shoppen en is ze altijd in voor een leuk gesprek. Een plekje binnen de promotiecommissie staat daarom op haar lijf geschreven. Niet te vergeten is ze ons jongste lid en zullen wij goed op haar passen.

Jocelyn

Over dieren gesproken, Jocelyn, onze Abactis, is een echte dierenliefhebber. Door haar perfectionisme en liefde voor de Nederlandse taal zal zij de de notulen foutloos in elkaar typen. Verder is zij door haar sociale en nuchtere karakter vaak te vinden bij haar vrienden of kun je haar vinden in de ijssalon waar zij al een aantal jaar vrolijk ijsjes staat te scheppen.

Sonali

Sonali is in haar vrije tijd vaak te vinden in de keuken. Vol enthousiasme surft ze op het internet om te experimenteren met verschillende smaken, stijlen en kleuren om weer een uniek dessert op tafel te zetten. Daarnaast houdt ze van kletsen met haar vrienden of familie en doet dat het liefst onder het genot van een cocktail. Als echte praatjesmaker is ze niet te missen binnen de promotiecommissie en is dan ook reuze blij met haar functie als Praeses.

Met deze vijf kanjers gaan we er een top jaar van maken en hopelijk veel nieuwe leden rekruteren.