Kleine Reiscommissie

Kleine Reiscommissie 2022-2023

Alina Stellema (2021) Praeses
Mirna Shenouda (2021) Fiscus
Anouk Joanne Willemijn Jansen (2021) Abactis
Anouk Westerman (2021) -
Bente Vlas (2022) -
Image_1.jpeg

'Voor ons geen plaatjes van zonnige oorden, Frankrijk en laat staan Kameroen

Wij doen liever een drankje in het vertrouwde Noorderplantsoen.

Maar de blik moet verbreed en de wereld ontdekt,

Mogelijk heeft een kantoor in het zuiden de interesse gewekt. 

Daarom gaan wij met de kleine reis toch dapper op pad,

En verlaten wij het hoge Noorden, de stad.

Wij gaan er een mooie reis van maken,

En zullen bij de voorbereiding niks verzaken.

Hopelijk gaan jullie allemaal met ons mee,

En wie deze laatste zin leest trekt er twee.'


Alina
Hoi! Ik ben Alina Stellema en ben 20 jaar oud. Ik woon sinds kort in Groningen en ga nu naar het derde jaar van de bachelor notarieel recht. Ik kom uit Dokkum en werk daar nu nog bij de Jumbo op de bloemenafdeling. Sinds twee jaar zit ik bij Vevonos maar ik ben pas sinds dit jaar actief lid. Ik heb veel zin in het aankomende jaar om iedereen (beter) te leren kennen en om er een mooie reis van te maken en aan andere activiteiten mee te doen!

Mirna
Hoi! Ik ben Mirna, 21 jaar. Dit jaar doe ik mijn tweede commissie bij vevonos. Vorig jaar heb ik de media & promotie commissie gedaan en dit jaar ga ik met veel plezier samen met mijn drie andere commissiegenoten een prachtige kleine reis neer zetten. Ik vind het erg leuk om onderdeel te mogen zijn van de eerste kleine reis commissie van Vevonos! Komend collegejaar begin ik aan mijn derde bachelor jaar notarieel & ben ook ben ik ondertussen al een jaar werkzaam als werkstudent bij een notariskantoor!

Anouk
Hoihoi, ik ben Anouk Jansen, 24 jaar oud en ik ga naar mijn derde bachelor jaar notarieel recht. Ik ben dit jaar voor het tweede jaar actief lid binnen Vevonos. Vorig jaar zat ik met veel plezier in de activiteitencommissie en dit jaar zit ik in de nieuwste commissie die Vevonos dit jaar rijker is geworden, waar ik erg trots op ben dat die er is gekomen, namelijk de kleine reiscommissie. Naast studeren, werk ik al drie jaar als student assistent op de Hanze Hogeschool met veel plezier en daar geef ik binnen de faculteit Bedrijfskunde studenten bijles, mijn specificatie zit hem in de rechten vakken. Ik heb zin in het nieuwe studiejaar en kijk er naar uit om iedereen weer te zien op de maandelijkse borrels van Vevonos!