Nieuws

Nieuwsbrief mei

Kandidaatsbestuur
Het 56e kandidaatsbestuur is als volgt samengesteld:
Praeses                      Iris de Jager
Abactis                        Klaas Marc Volders
Fiscus                         Daphne Winters
Notaria Prima              Amber Hofman
Notarius Secundus      Vincent Kadijk

Algemene ledenvergadering
Onze ALV zal op woensdag 20 mei digitaal plaatsvinden. Meer informatie ontvangen jullie binnenkort per mail.

Commissieleden gezocht!
Activiteitencommissie
Deze commissie organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten zoals de eerstejaarsactiviteit, de algemene ledendag en de karaokeborrel.

Almanakcommissie
Deze commissie heeft de eer om ons jaarboek te maken. Ze bedenken o.a. het thema en doen commissie-interviews.

Mediacommissie
Deze commissie maakt foto’s op de borrels en andere activiteiten. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan de Infonos (ons verenigingsblad). De mediacommissie kent geen fiscus.

ISP-commissie (internationaal studieproject)
Deze commissie organiseert de buitenlandse reis van Vevonos. Solliciteren voor deze commissie mag als je minimaal 90 ECT hebt behaald.

Symposiumcommissie
Deze commissie organiseert het jaarlijkse symposium. Naast de functies praeses, abactis en fiscus bestaat deze commissie ook uit een commissaris intern (die gaat over de sprekers) en een commissaris extern (die namens de commissie in contact treedt met de kantoren).

Studiefaciliteitencommissie
Deze commissie is verantwoordelijk voor het uitgeven van college-aantekeningen, uittreksels en tentamentrainingen. De studiefaciliteitencommissie kent geen fiscus.

Promotiecommissie
Deze commissie draagt bij aan het promoten van onze vereniging en activiteiten. Ze zijn het gezicht van de vereniging op open dagen en bij collegepraatjes. Daarnaast organiseren zij een kennismakingsactiviteit en de notariële kennismakingsochtend.

Zie jij het wel zitten om een commissie te doen? Stuur dan je CV en motivatie voor woensdag 20 mei 2020 23:59 uur naar info@vevonos.nl Je kunt solliciteren voor een functie als praeses, abactis of fiscus maar dat hoeft niet. De sollicitaties zullen digitaal plaatsvinden op 22 mei en 28 mei. Graag aangeven op welke tijdstippen je verhinderd bent.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen