Notariële Middag

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum
23 mei 2018
Locatie
Groningen

Let op datumwijziging!

Ben jij eerstejaars? Momenteel bezig met het bestuderen van de formele en materiële vragen bij Straf 1 en aan het zwoegen voor een annotatie bij JOV? Ondertussen aan het genieten van het heerlijke weer deze week, maar ben je er bovenal er nog láááng niet uit welke richting jij volgend jaar op wil? Dan is dit je kans!

Op 23 mei organiseert Vevonos, de studievereniging voor notarieel recht, een notariële middag speciaal voor eerstejaars die over een tijdje de keuze moeten maken. Zit je nog in twijfel over notarieel recht of heb je echt nog geen flauw idee op welk gebied jij je verder wil ontwikkelen? 

Neem dan deel aan de notariële middag en laat je verrassen door de wondere wereld van het notariële recht. De activiteit zal beginnen om 11:00 uur en eindigen rond 14:15 uur, zodat het verplichte college van Juridische Onderzoeksvaardigheden 1 bijgewoond kan worden.

Om jullie een zo goed mogelijk beeld van de studie, de vereniging en het vak van een notaris te geven, zullen deze dag 2 bestuursleden van de vereniging, een lid van de vakgroep notarieel recht en een notaris komen spreken. Tussendoor staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar en na de afsluiting is er tijd voor al jullie vragen. 

Enthousiast geworden? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar promotie@vevonos.nl met je naam en studentnummer.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje!