Rechtenfeest

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
29 mei 2019 22:00:00
Tot
30 mei 2019 02:00:00

Rechtenfeest

Na een jaar afwezigheid is het jaarlijkse rechtenfeest weer terug. LISA, Simon van der Aa, Vevonos, Nexus, Diephuis, Elsa, SGOR, Vintres, PR, TBR, JFV, GFE, Frederik van der Marck en Dorknoper hebben hun handen ineen geslagen om weer te komen tot een legendarisch einde van het collegejaar voor alle rechtenstudenten. 

Met het thema ‘Time machine: Dance through the decades’ kan jij in je favoriete outfit van de beste muziek genieten van de afgelopen decennia. Ga verkleed als hippie van Woodstock, als maffiabaas van Scarface of als aerobic dancer uit de 80’s. Met de tijdmachine kan je alle kanten op! 

Het rechtenfeest vindt plaats in Huize Maas op 29 mei en zal beginnen om 22:00u! Voor €19,50 heb je onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedestilleerd. Voor maar liefst vier uur kan jij je verplaatsen in een andere tijd en al je zorgen van het studiejaar tijdelijk vergeten. 

Aanmelden kan t/m 29 mei 12.00 uur via: https://docs.google.com/forms/d/1mYgfsAhASLlNxFt_MOXyGVOFExZdCDklMvOC0TKof_Q/edit

Er zijn ook kaarten aan de deur te koop!