LNSC

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum
15 mrt. 2018
Locatie
Utrecht

Het is het alweer tijd voor de 52ste editie van het grootste evenement dat wij samen met onze landelijke zusters gaan vieren: het Landelijk Notarieel Studenten Congres. 

Traditiegetrouw heeft iedere editie een thema dat als een rode draad door de dag zal lopen. Dit jaar zal dit zijn:

'Modernisering van het Ondernemingsrecht’
-‘Bescherming vennootschap versus aandeelhoudersbelang'-

Deze compleet verzorgde dag begint met een ontbijt, gevolgd door een plenair gedeelte waarin een aantal sprekers zullen vertellen over dit thema. Vervolgens is er een recruitment lunch waar studenten de mogelijkheid hebben om medewerkers van de aanwezige kantoren te ontmoeten onder het genot van veel lekkers. Het middagprogramma bestaat uit twee workshoprondes, gegeven door de medewerkers van de aanwezige kantoren, gevolgd door een borrel met alle studenten, hoogleraren van de universiteiten en medewerkers van de kantoren. Na de borrel zullen we afscheid nemen van de kantoorgenoten en vakgroepen en kunnen de studenten genieten van een driegangendiner. De dag zal worden afgesloten met een feest op grote hoogte. Iedereen wordt na het feest weer netjes thuisgebracht.

Het congres stelt de studenten in de gelegenheid om meer inzicht te verkrijgen in de notariële praktijk. Niet alleen bevordert het congres de contacten met hoogleraren van de verschillende universiteiten en met de medewerkers van (notaris)kantoren, het biedt ook de kans aan de studenten uit de verschillende steden om elkaar beter te leren kennen!

Jullie kunnen dit jaar een kaartje kopen voor het gehele programma (ontbijt t/m feest) voor €15,00 of voor alleen het dagprogramma (ontbijt t/m borrel) voor €10,00.

Meld je nu aan via:

http://www.lnsc.nl/lnsc2018/aanmelden/