LNSH

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum
8 mei 2024
Locatie
Maarssense Hockeyvereniging (MHV) te Oostwaard 32, 3602 AA Maarssen

LNSH

Kom en doe mee aan het jaarlijkse Landelijk Nederlands Studenten Hockeytoernooi, gehouden bij de Maarssense Hockeyvereniging (MHV) in Maarssen. Het evenement vindt plaats op Oostwaard 32, 3602 AA Maarssen. 

De festiviteiten beginnen om 12:00 uur 's middags. Voorafgaand aan het startsein van het hockeytoernooi, verzamelen we traditiegetrouw voor een gezamenlijke lunch. Daarna barst de strijd om de prestigieuze beker los. Na de hockeywedstrijden staat er een heerlijk diner klaar en hebben de deelnemers tijd om zich voor te bereiden op het feest dat tot uiterlijk 22:45 uur zal duren.

Gedurende de dag wordt er voldoende drinkwater verzorgd. Houd er rekening mee dat het LNSH een evenement is waar alleen zwakalcoholische dranken worden geserveerd. Tijdens het hockeytoernooi ontvangt elke deelnemer zes consumptiebonnen (geldig van 12:00 tot 17:00 uur). Tijdens het feest en diner geldt er geen limiet op het aantal consumpties. Het is niet toegestaan om eigen meegebrachte (alcoholische) dranken te nuttigen op het terrein van de hockeyclub. Vul gerust je waterflesje bij indien nodig.

Om de registratie soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat we aan al jullie wensen tegemoet kunnen komen, vragen we jullie om enkele details te verstrekken tijdens het aanmeldingsproces.

Bij het invullen van het aanmeldingsformulier, willen we je vragen om de volgende informatie in de opmerkingen toe te voegen:

  1. Teamvoorkeur: Geef aan of je de voorkeur geeft aan deelname aan het A-team, het B-team, of dat je als supporter wilt deelnemen.
  2. Dieetwensen en allergieën: Als je specifieke dieetwensen hebt of allergieën waar we rekening mee moeten houden tijdens de maaltijden, laat het ons dan weten zodat we hierop kunnen anticiperen.
  3. Vervoer: Geef aan of je van plan bent om mee heen en terug te reizen vanaf station Utrecht Centraal.
  4. OV-kaart: Laat ons weten of je een week- of weekend-ov hebt, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij de organisatie van het vervoer.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien